Кристиан Николов вероятно е помел автомобилът на Милен Цветков със

...
Коментари Харесай

Кристиан вероятно е отнесъл автомобилът на Милен Цветков с над 100 км/ч

Кристиан Николов евентуално е помел автомобилът на Милен Цветков със скорост над 100 км/ч. Липсата на какъвто и да е опит упрекнатият да спре джипа може да се сметне за предумисъл.
Това съобщи пред Нова телевизия следователят Георги Илиев.

“По повредите на двата автомобила движимостите лица ще открият скоростта. Тя е над 100 км/ч. По мое виждане е 140-150 км/ч, тъй като очевидно се вижда, че джипът, ръководен от лице, използвало опиати, няма никакво желание да спре зад спрелия автомобил “, съобщи някогашния магистрат.

Припомняме, че тежкият случай стана на столичния бул. “Черни връх” на Великден. При злополуката почина журналистът Милен Цветков. Неговият автомобил бе затрит до момента в който чака на червен светофар от 22-годишния Кристиан Николов. Той седнал зад кормилото на мощен джип след приложимост на коктейл от опиати. Кристиан остава за непрекъснато в ареста, като преди дни стана ясно, че няма да апелира решението на съда.

„ Или би отбил, или натиснал спешно спирачната система, или най-малко по време на удара щеше да бъде в развой на прекъсване. А при него няма и диря от спирачен път “, разясни Илиев.

Освен дали има ли спирачен път специалистите ще ревизират и били са изправни двата автомобила и по какъв начин те са се движили по улиците към кръстовището.

“Точно в този случай нито асфалтовата настилка, нито светофарната уредба, нито маркировката могат да бъдат причина за това произшествие “, безапелационен е някогашният следовател.

Първоначално проверяващите имат 2 месеца да приключат следствието, само че срокът може да бъде удължаван.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР