Кристиан Николов се казва шофьорът, който уби минути след 18

...
Кристиан Николов се казва шофьорът, който уби минути след 18
Коментари Харесай

Кристиан Николов е шофьорът отнел живота на Милен Цветков

Кристиан Николов се споделя водачът, който умъртви минути след 18 часа през вчерашния ден журналистът и водещ Милен Цветков. Той е карал автомобилът с марка ”Ауди ” Q7, който опустоши на бул. ”Черни връх ” спрелия автомобил на Цветков.
22-годишният Николов е дал позитивен тест за дрога. Колата, която е карал, се води благосъстоятелност на компания " Десислава Пешева-Комерс " Едноличен търговец, която се занимава с винопроизводство. Фирмата е съучастник с " Винитера Карнобат " ООД, а офисът им е на столичния бул. " Джеймс Баучър ", заяви novini.bg.

Собственичката Десислава Пешева е съучастник с бащата на водача Асен Николов във компания " Апелативен съд ОПТИМУС " ЕООД. Компанията е обвързвана с комерсиално посланичество, инженеринг и строителство. Двамата съдружници са обвързван в още 8 компании.

Впечатление прави, че на адреса на една от общите им компании " Студио Шаварика " са регистрирани цели 63 други компании. Двете лица общо са оплетени в десетки компании, а в някои от тях е съучастник и Миню Стайков. Дейността е повече от необятна - от импорт и експорт, винопроизводство, строителство, търговия, през услуги и даже дентална помощ и частна детска градина. Пешева е съучастник със Стайков в " Сис индъстрис ", " Топаз продакшън " и Винпром Карбонат. Част от въпросните компании са регистрирани на един адрес.

Ударът, предизвикал гибелта на Милен Цветков точно на Великден, е бил свиреп. Още от първите фотоси на мелето стана ясно, че колата на водещия е неузнаваема и то в случай, че той е бил спрял на червен светофар.

След първичния оглед на място е станало ясно за какво злополуката е толкоз тежка и с драматичен край. Според проверяващите 22-годишният водач, блъснал Цветков е карал с най-малко 100 км./ч. Джигитът като че ли въобще не е видял нито аления светофар, нито спрялата кола на Милен Цветков. Надрусаният юноша безусловно е хвърчал по опразнения в празничната неделна вечер бул. и няма безусловно никакви следи от спирачен път.

Младежът е с леки контузии, само че също е получил здравна помощ и са му направени кръвни проби. След това евентуално ще бъде разпитан и задържан. От Министерство на вътрешните работи все още не оповестяват публична информация.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР