Кристиан Лубутен ще открие и първия си хотел в Португалия

...
Кристиан Лубутен ще открие и първия си хотел в Португалия
Коментари Харесай

Най-желаните женски обувки станаха на 30 години

Кристиан Лубутен ще открие и първия си хотел в Португалия - " Вермейо " (Червен), а новата му сбирка е с детайли, въодушевени от фламенкото
Едни от най-желаните женски обувки, тези на дизайнера Кристиан Лубутен, станаха на 30 години. Годишнината на фамозните токчета с алена подметка бе маркирана с танцов театър в Опера комедиант в Париж редом на Седмицата на модата, оповестява Българска телеграфна агенция.

Освен това Лубутен ще открие и първия си хотел в Португалия. Той ще носи тематичното име " Вермейо " (Червен). А новата му сбирка с детайли, въодушевени от фламенкото, е направена в съдействие с испанската актриса Роси де Палма.

Червената подметка " дефинира всички извивки " на черната обувка на висок тъничък ток, която остава най-продаваният модел. Лубутен обаче украсява с алена подметка и плоски обувки, такива на междинен ток или на платформа, както и мъжки обувки, някои от които в последно време също имат токчета.

През 1993 година, когато преглежда модел на розово-лилава обувка в профил и от три четвърти, господства черното на подметката. " Взех лак за нокти и скрих черното. И внезапно се получи нещо като прояснение, приличаше на моята схема ", спомня си дизайнерът.

Лубутен по този начин и не осъществя първичната се концепция всеки сезон да пуска подметки в друг цвят. Ако не обичате или не носите цветове, въпреки всичко харесвате аленото, изяснява той.

" Манията ми стартира с обстоятелството, че аленото за мен е освен това от цвят. Имам доста положителни мемоари за дами, облечени в черно, само че с червени нокти и устни. Започва с киното, с актрисите от 50-те години на предишния век, със София Лорен ", споделя дизайнерът в изявление за Агенция Франс Прес.

След като са стояли у дома " по пижама " по време на КОВИД-19, хората желаят да носят токчета, които въплъщават " тържественост ", споделя Лубутен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР