Кристалите на цитрина несъмнено са едни от най-мощните минерали, с

...
Кристалите на цитрина несъмнено са едни от най-мощните минерали, с
Коментари Харесай

С този камък в портфейла ви ще завали дъжд от пари по вас!

Кристалите на цитрина безспорно са едни от най-мощните минерали, с които можете да работите, с цел да притегляте пари.

Цитринът, камъкът на просперитета и изобилието, е вариация на кварцов кристал, който има избистрен мек мед, жълт или топлокафяв цвят.

Този кристал е внушителен за силата на слънцето и предлага нежни, само че мощно безапелационни трептения.

Това е съживяващ камък, който може да ни помогне да реализираме финансова независимост посредством олицетворение и прегръщане на вибрациите на камъка.

Той предизвиква освобождението от възприятието на обезсърчение, а то почиства и основава енергийно пространство за изобилието да тече свободно към вас.

Цитринът е мощно предпазен кристал. Може да всмуква, трансмутира и разсейва негативната сила в пространствата. Той може да ви помогне персонално с нежното освобождение на всички отрицателни модели, които може да сте разкрили.

Този кристал е изцяло самопочистващ се. Тази природа на цитрина може да се употребява и за разчистване на другите ви кристали.

Разумно е да сте наясно с желанията си, когато употребявате цитрин, твърдо затвърден в най-чистите планове, до момента в който се отваряте за привличане на огромно обилие. В духа на това същинско обилие прегърнете концепцията за свободата и с обич да давате и да получавате.

Щедрата сила на цитрина ще продължи да прониква в живота ви, до момента в който поддържате високата осцилация, помислете по какъв начин можете да бъдете великодушни с изобилните блага, които имате, няма липса и завършек на тази сила.
 5 кристала, които ще привлекат доста обич към вас! 5 кристала, които ще привлекат доста обич към вас!
Всеки кристал има неповторима за него еднаквост и сила. По същия метод, по който силата в кристалите може да бъде трансферирана в на...

Знайте, че можете да бъдете изцяло изпълнени е тази свещена сила. Използвате я, с цел да облагодетелствате себе си, тези, които заобикалят вас и света като цяло.

Цитриновият кристал също е програмируем с вашите съответни планове. Можете да зададете съответни финансови цели и пламенно да ангажирате камъка, който да ви помогне с тях.

Можете да поставите кристала на цитрина в приемащата си ръка или над слънчевия си сплит и просто да се отпуснете и да оставите кристалната сила да се слее с вашето поле.

Просто се отпуснете и останете отворени за приемане по всички способи, по които имате потребност. Можете да създавате кристални решетки, употребявайки части цитрин и транспарантен кварц. Това усилва силата на всеки камък.

Кристалната решетка се състои в основаване на заветен геометричен или тенденциозен модел от камъни на вашия олтар или посредством вашия дом или бизнес.
 Сложете този камък у дома и привлечете купища пари! Сложете този камък у дома и привлечете купища пари!
Фън Шуй употребява разнообразни техники и предмети, с които да пази дома от негативност и неприятна сила и да притегля в него всички положителн...

Можете да поставите части цитрин в другите ъгли на вашия офис или дом и тези камъни ще основат мощна енергийна мрежа в цялото пространство.

Наливайки си вода за пиянство, можете да поставите цитрин във вашата бутилка, кана или филтър. Това ще съедини вашата вода с вибрациите на цитрина и когато я пиете, тялото ви ще бъде изпълнено с радостната и просперираща цитринова сила, която ще ви помогне да привлечете пари.

Можете да отделите доста време за свързване с камъка си, когато го носите като бижута. Можете да получите вашия специфичен камъчен комплект във всеки жанр бижута, който желаете.

Можете да поставите парче цитрин във вашето работно пространство, касов уред или да държите дребен цитрин в портфейла/чантата си, с цел да привлечете пари. Цитринът е превъзходен съдружник на изявление за работа, по време на продажба или значима среща.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР