Крисия разгневи мрежата, видя kliuki.ws Снощи Крисия грабна голямата победа в

...
Крисия разгневи мрежата, видя kliuki.ws
Снощи Крисия грабна голямата победа в
Коментари Харесай

След победата на Крисия в „Капките“ мрежата избухна: Стига сте я бутали напред!

Крисия разгневи мрежата, видя kliuki.ws
Снощи Крисия сграбчи огромната победа в шоуто за фалшификати „Като две капки вода“. Младата изпълнителка влезе в облика на Майкъл Джексън, който й донесе успеха.

Това обаче разгневи всички фенове на предаването и те не икономисаха на Крисия рецензиите. След като стана ясно, че тийнейджърката печели лайфа мрежата избухна с отрицателни мнения против нея.

Голяма част от феновете на „Като две капки вода“ са на мнение, че младата изпълнителка е „бутана напред“ и толерирана от продуцентите на шоуто, а нейните съперници, които се показват доста по-добре от нея, биват ощетявани от журито.

Според почитателите на „Капките“ нощес Крисия е спечелила лайфа несправедливо и същинският победител е не различен, а Краси Радков, който влезе в облика на Тодор Колев и се показа съвършено.

За страдание, поради Крисия, той остана на второ място. Феновете са на мнение, че той е трябвало да бъде спечелилият, а не тийнейджърката. Според тях младата изпълнителка, която показа България на състезанието Евровизия преди няколко години, към този момент няма тези гласови данни, които е имала тогава.
 Крисия разгневи мрежата в успеха си в
Крисия разгневи мрежата в успеха си в „Като две капки вода“ сн. Инстаграм
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР