Крисия навърши пълнолетие и феновете ѝ очакват нова музика, но

...
Крисия навърши пълнолетие и феновете ѝ очакват нова музика, но
Коментари Харесай

Дисни принцеса ли? Крисия се учи от Николета Лозанова на женски номера

Крисия навърши пълноправие и почитателите ѝ чакат нова музика, само че напоследък получават повече фотоси и сторита. Тийн звездата не се бори за шлагери и участия по нощните нощни заведения, което за някои е необичайно.

Истината обаче е, че не може всяка втора певица да спринтира нощните заведения и да се прави на " мармалад ", с цел да бъде модерно в обществените мрежи. Очевидно е, че Крисия не е почитател на този вид театрално държание и метод на работа

Виж още: " Живея, с цел да повеждам ": ВИЖ първи новия филм на Меган и Хари за Netflix

В последно време, както към този момент споменахме, Крисия стана много дейна в обществените мрежи. Певицата поства секси фотоси, а в този момент на стори показа, че се е доверила на една от най-сексапилните дами в България. Оказва се, че за красива кожа Крисия употребява продуктите на Николета Лозанова. Плеймейтката има собствен бранд за козметика и долни дрехи, а тийн звездата сподели, че се е доварила точно на НиЛо и нейната марка.

Виж още: Човекът, който ще унищожи света: ВИЖ първи филмов откъс за новия опус на Кристофър Нолън " Опенхаймер "  

Преди дни Крисия показа отново в Instagram, че се е захванала с нещо ново, което евентуално ѝ изяжда от времето за записи на нова музика. Acting team, е написала другарка на звездата върху стори. На него Крисия е с другари без да излиза наяве какво тъкмо снимат. Възможно е певицата да се опитва в киното, само че занапред следва да разберем. 

Дали това е поръчка за връщане към шоубизнеса, следва да забележим. Едно обаче е ясно - певицата приключи главното си обучение през лятото и " същинският " живот към този момент я зове. 

Виж още: ТАРО ХОРОСКОП 2023: Телци, ще разберете кои са хората, които ви вършат мръсно!

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР