Крис Стейпълтън и дуетът Дан енд Шей водят с по

...
Крис Стейпълтън и дуетът Дан енд Шей водят с по
Коментари Харесай

Кой ще триумфира на наградите на Академията за кънтри музика?

Крис Стейпълтън и дуетът Дан енд Шей водят с по шест номинации за премиите на Академията за кънтри музика , заяви АП. Кейси Мъсгрейвс, която завоюва премията " Грами " за албум на годината , е с пет номинации.

Претендентите за водещата премия - шоумен на годината , още веднъж са единствено мъже. Това са Стейпълтън, Джейсън Олдийн, Люк Брайън, Кени Чесни и Кийт Ърбан.
Кейси Мъсгрейвс е единствената жена, номинирана за албум на годината , паралелно със Стейпълтън, Дан и Шей, Ерик Чърч, Диркс Бентли.

Крис Стейпълтън е номиниран два пъти за албум на годината за " From a Room: Volume 2 " - като реализатор и продуцент. Миналата година той завоюва тази премия с " From a Room: Volume 1 ". Той може да получи също за втори следващ път премията за артист на годината. Стейпълтън е номиниран два пъти и за ария на годината за " Broken Halos ", още веднъж ката реализатор и продуцент.
 Крис Стейпълтън Gulliver/Getty Images-->
Дан и Шей, които завоюваха премия " Грами " за най-хубаво кънтри осъществяване на дует с " Tequila " , получиха три номинации от Академията за кънтри музика - за вокален дует, албум на годината и за музикално събитие на годината за дуета с Кели Клърксън.

Мъсгрейвс надви над Карди Би и Дрейк за албум на годината на премиите " Грами " , само че поради малко предавания в ефир тя не може да бъде номинирана за сингъл на годината от Академията за кънтри музика. Тя е номинирана два пъти като продуцент и реализатор за албум на годината ( " Golden Hour " ) и два пъти за ария на годината (Space Cowboy " ). Мъсгрейвс е номинирана и за певица на годината.

Диркс Бентли, братя Озбърн, " Флорида Джорджия лайн ", Биби Рекса имат по четири номинации.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР