Крис Нот отрича обвиненията срещу него за сексуално насилие. В

...
Крис Нот отрича обвиненията срещу него за сексуално насилие. В
Коментари Харесай

Обвиниха Тузара в сексуално насилие, той отрича

Крис Нот отхвърля обвиняванията против него за полово принуждение. В свое изказване той твърди, че в никакъв случай не е изнасилвал никого и че става дума за сексуален акт, сбъднат по единодушие.

" Обвиненията, отправени към мен от дами, които срещнах преди доста години, още преди десетилетие, са погрешни ", сподели той. " Дори и да се е случило преди 30 години или преди 30 дни, " не " постоянно значи " не " и това е линия, която в никакъв случай не бих прекрачил. Отношенията с тях бяха по взаимно единодушие ", сподели артистът.

Две дами упрекват Крис Нот, звездата, изиграл Тузара в " Сексът и градът ", в полово принуждение, а една твърди, че той я е изнасили брутално. Тя твърди, че " Мистър Биг " я е нападнал и изнасилил през 2004 година и че тя трябвало да бъде шита в болница по-късно, което е претърпяла на 22-годишна възраст.

Обвиненията бяха отправени за портала " Hollywood Reporter ", за което свидетелстват двете дами, които не се познават.

И двете, подписани с псевдоними, едната като Зоуи (40), а другата като Лили (31), настояват, че Нот е правил секс с тях пред огледало и че първото обезчестяване е осъществено през 2004 година, а второто, съгласно показанията, е осъществено през 2015 година, три години откакто артистът се ожени.

Източник: БГНЕС
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР