Крис Картър, създател на Досиета X“, е също толкова скептичен,

...
Крис Картър, създател на Досиета X“, е също толкова скептичен,
Коментари Харесай

Създателят на “Досиетата Х” не вярва на доклада свързан с НЛО

Крис Картър, основател на „ Досиета X “, е също толкоз песимистичен, колкото сътрудник Мълдър по отношение на отчета за НЛО, показан неотдавна в Конгреса, и го изрази в скороСтои ли Русия зад офанзивите над сътрудници на Централно разузнавателно управление на САЩ? (видео)шно мнение, оповестено в New York Times. “Сюжетът на ” Досиетата Х “е построен на база доктрина на конспирацията: държавното управление ви лъже за съществуването на НЛО и извънземни. ” “Мисля ли, че държавното управление ни лъже? Абсолютно. Аз съм дете, израснало със абсурда Уотъргейт. Вярвам ли в конспирации? Разбира се ”.
El creador de X Files no confia en el Reporte OVNI presentado al Congreso 2 600x338 - Създателят на " Досиетата Х " не има вяра на отчета обвързван с НЛО „ Например, имам вяра, че някой насочва микровълново излъчване против сътрудници на Централно разузнавателно управление на САЩ и чиновници на Белия дом, така наречен Хавански синдром, и вашето държавно управление го отхвърля “, написа Картър.Въпреки че отчетът даде ход на основаването на публична група за проучване на НЛО, неговата неизясненост и признанието, че държавното управление на Съединени американски щати няма сигурност по отношение на неидентифицирани въздушни феномени, направи действителността това, което мнозина подозираха:Няма да бъде публично прието, че някои от тези обекти може да имат безчовечен генезис или да се основават на извънземни технологии (и по този метод да трансформират социално-икономическото и планетарното „ статукво “).
В този смисъл американският продуцент и сценарист поддържа тезата, че гореспоменатият отчет за НЛО е бил “вече мъртъв ” по време на основаването му. “По искане на група законодатели по време на администрацията на Доналд Тръмп, предварителният документ не разкрива нищо изрично по отношение на НЛО или техния извънземен генезис. ” “Освен това частите, които остават класифицирани, единствено ще насърчат повече конспирации по тематиката ”, означи той. “Това е територията на The X Files. Това обаче е и причина за някои значими въпроси. “Как Министерството на защитата пазеше бюджетен план (спонсориран най-вече от сенатор Хари Рийд през 2007 г.) в загадка в продължение на 10 години? ”„ Защо, когато Рийд търсеше още повече изясненост (и изиска да види материални доказателства за НЛО), му беше отказано? “ “Също по този начин, за какво беше провиснал бюджет от единствено 22 милиона $, когато търсехме отговори за рационалния живот,който ни посещават от далечни светове? ”(Това е почти цената на три епизода от поредицата Странни неща на Netflix.)Легендата споделя,че към момента има вяра в плаката на стената в офиса на сътрудник Мълдър, Крис Картър към момента желае да повярва.Въпреки че той ясно показва недоверието си, че Пентагонът ще признае тайната, която е прикривал толкоз дълго и че човечеството е готово да го одобри. “Мисля, че най-вероятно скорошният отчет,който излезе,постепенно да избледнява, а с него и диалозите в известната просвета за НЛО, до момента в който не бъдат изложени окончателните доказателства. ” “Хората на земята, които не могат да се обединят в изискванията на изменение на климата или световна пандемия, може да не обърне доста внимание, даже в случай че бъде открит разрушен транспортен съд с извънземни тела. ”„ Културните войни сами по себе си могат да ги засенчат, ето какъв брой безсилни сме в техните лапи. “Сценаристът приключва с това, че окончателното доказателство,че извънземните ни посещават от епохи – сигурно го има.„ Резултатът безспорно би трансформирал хода на човечеството. Но би ли ни трансформирало към положителното?…. Искам да имам вяра “, приключва той.Като четец на HiddenTruth, ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с хора, които са мислещи по целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР