Крис Хемсуърт твърди, че е прегърнал Пит на премиерата на

...
Крис Хемсуърт твърди, че е прегърнал Пит на премиерата на
Коментари Харесай

Защо Крис прегърна Брад при запознанството им

Крис Хемсуърт твърди, че е прегърнал Пит на премиерата на " Имало едно време в Холивуд ", тъй като е бил доста разчувствуван от срещата. Хемсуърт описа пред People: " Той се опита да се ръкува с мен, а аз се пробвах да го прегърна и той нямаше нищо срещу. "

Добавя: " Не съм бил физически нападан от чиновниците на защитата. Беше супер. Той оправда упованията ми за това какъв брой хубав и прелестен ще бъде. " През юли 2019 година в TCL Chinese Theatre Хемсуърт и Пит участваха на премиерата на кино лентата на Куентин Тарантино " OUATIH " в Лос Анджелис Пит беше съпроводен от звездите си от " УАУТИ ", а към артиста от Marvel се причисли брачната половинка му Елза Патаки.

 За ролята си на Клиф Бут във кино лентата Пит получава няколко оценки през сезона на премиите. Актьорът получи премията за най-хубава поддържаща мъжка роля във филм на церемонията " Златен глобус " през януари.

Малко по-късно получава и премията SAG и премията BAFTA. Той към този момент завоюва " Оскар " за продуцирането на кино лентата " 12 години в иго " през 2013 година, а през февруари получи първия си " Оскар " за осъществяване.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР