Криминално проявен от Севлиево се опита да осуети проверка в

...
Криминално проявен от Севлиево се опита да осуети проверка в
Коментари Харесай

След луда гонка: Задържаха бандит край Пловдив с 0.5 кг марихуана

Криминално проявен от Севлиево се опита да осуети инспекция в село Труд, само че беше арестуван с половин кг марихуана, оповестиха от пловдивската полиция.
Автопатрул подал сигнал на преминаващ мерцедес да спре. Водачът обаче не се подчинил и настъпил газта, променяйки придвижването към Карлово. Униформените тръгнали да го преследват. На помощ се притекли и служители на реда от Хисаря. Така съумели да спрат мерцедеса до центъра на с. Ръжево Конаре.
Оказало се, че 34-годишният лидер е гражданин на Севлиево и имал богато престъпно минало - обири и грабежи.
Справка в масивите на Министерство на вътрешните работи посочила, че лицето има голям брой регистрации в разнообразни полицейски ръководства в страната. При последвал обиск чиновниците от с. Труд разкрили към половин кг марихуана, скрита в пластмасов буркан за хранителни добавки. Криминално проявеният е арестуван за 24 часа.
Малко по-късно чиновниците на ръководството са задържали в ареста и различен млад мъж, а по случая е формирано бързо произвеждане. При инспекция било открито, че 21-годишен от село Калековец ръководи кола под влияние на амфетамин. Припомняме, че единствено преди броени дни от криминалисти на същото районно бяха разкрити и арестувани трима за домови обири по време Коледните празници. В хода на незабавни оперативно – издирвателни мероприятия бяха открити млади мъже на възраст 20-25 години които са откраднали електрически уреди от жилища в обитаемото място, а движимостите станали обект на посягане са открити в заложни къщи на територията на Пловдив.
През изтичащата 2020г. районното ръководство регистрира висока процентна разкриваемост на закононарушенията срещу собствеността. На негова територия бяха осъществени и голям брой спецоперации по линия „ битова престъпност “, което даде позитивен резултат върху криминогенната конюнктура.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР