Криминалният психолог Тодор Тодоров анализира поведението на актрисата Диана Димитрова,

...
Криминалният психолог Тодор Тодоров анализира поведението на актрисата Диана Димитрова,
Коментари Харесай

Криминален психолог за актрисата Диана Димитрова: Склонна е да преекспонира

Криминалният психолог Тодор Тодоров проучва държанието на актрисата Диана Димитрова, която разкри че е била жертва на физическо принуждение от собствен сътрудник преди 5 години. Тя описа по какъв начин е станала жертва на принуждение и в телевизионно изявление. Диана Димитрова качи във фейсбук фотоси на синините, само че не назова името на причинителя.

Криминалният психолог Тодор Тодоров направи разбор на обществените изяви на Диана пред trafficnews. Според него предвид на нейните думи и жестове тя може да бъде избрана като личност със податливост да преекспонира и да ескалира прочувствено обстановки, които в действителност не са носители на подобен прочувствен заряд, какъвто тя им придава. Той добави, че вероятно е имало конфликтна обстановка, само че не и това, което тя разказва, че се е случило.

  " Вербалните й сигнали не кореспондират с невербалните, което е индикатор, че даден човек не приказва истината. Например при въпроса „ Защо в този момент ”, тя стартира интензивно да си играе с косата, което не е особено за нея ", е анализът на психолога. 

Той съобщи, че това са интензивни дейности за снемане на личното напрежение, което е съпроводено и с вербално отклонение на отговора. Поведението на актрисата е оценено и от други психолози. Според тях, с цел да споделя за контузията след толкоз време, би трябвало да има пусков механизъм.

" Това може да е инцидентна среща с агресора, може да е реализиране на някаква друга цел ", сподели Тодоров. В умозаключение психологът съобщи, че анализът демонстрира, че значително изнесеното не дава отговор на обективната истина и е преекспонирано. Тодоров счита, че априори се приема, че дамата е по-слаба и е жертва на принуждение, само че това не постоянно е правилно.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР