Криминалисти от Шумен преустановиха незаконна дейност за отглеждане и притежание

...
Криминалисти от Шумен преустановиха незаконна дейност за отглеждане и притежание
Коментари Харесай

Задържаха мъж за отглеждане на дрога в Шумен

Криминалисти от Шумен преустановиха противозаконна активност за развъждане и владеене на наркотични субстанции , оповестиха от полицията.
 Българска телеграфна агенция
След получен действен сигнал, че мъж от Шумен отглежда растения от типа на конопа, са подхванати процесуално- следствени дейности. В парцел в града, населяван от 37-годишен шуменец, е осъществено претършуване .

В избено помещение криминалисти намерили 18 растения от типа на конопа в друг етап на напредък , с височина сред 90 и 130 см. Пригоденото за развъждане на канабисовите растения мазе било оборудвано с лампи, вентилатори, елементи, таймери . От таванско помещение и прилежащо сервизно помещение са конфискувани общо към три кг суха тревна маса, която при направения полеви наркотест реагирала на канабис. 
 Българска телеграфна агенция
Мъжът е арестуван за период до 24 часа. Започнато е следствие . Работата по случая продължава под управлението на прокурор от Окръжната прокуратура в Шумен.
 Българска телеграфна агенция
Полицаи от Шумен иззеха и около 70 грама марихуана  от частен парцел на 24 януари, както и над два кг канабис от парцели в Шумен и Плиска през ноември 2023 година В края на юли м.г. криминалисти от Нови пазар разкриха и наркооранжерия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР