Криминалисти от РУ-Пазарджик и колегите им от областната дирекция на

...
Криминалисти от РУ-Пазарджик и колегите им от областната дирекция на
Коментари Харесай

МВР: Потвърждаваме новината за три трупа край Пазарджик!

Криминалисти от РУ-Пазарджик и сътрудниците им от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи под надзора на Окръжната прокуратура в Пазарджик проверяват тежко престъпно закононарушение – двойно ликвидиране с последвало самоубийство.

Сигнал за случилото се е получен тази заран на телефона за незабавни повиквания-112. Незабавно към адреса - къща в пазарджишкото село Черногорово са ориентирани дежурни автопатрули, криминалисти от РУ-Пазарджик и ОДМВР-Пазарджик, кола за спешна помощ на " Спешна помощ ".

Пристигайки, екипите са открили безжизнените тела на мъж и жена на 71 години, както и на 45-годишната им щерка. За случилото се неотложно е известена Окръжната прокуратура в регионалния град. На мястото се прави оглед от дежурна група формирана от проверяващи служители на реда, криминалисти, специалисти, правосъден доктор и полицейски контрольор.

По в началото събраните дани се касае са тежко закононарушение – двойно ликвидиране, което е последвано със самоубийството на причинителя. По случая се води досъдебно произвеждане под надзора на Окръжна прокуратура Пазарджик, оповестиха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи Пазарджик.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР