Криминалисти от ОДМВР-Бургас и оперативни полицаи от РУ-Поморие реализират току-що

...
Криминалисти от ОДМВР-Бургас и оперативни полицаи от РУ-Поморие реализират току-що
Коментари Харесай

Полицията с нов удар в Поморие, текат обиски и арести

Криминалисти от ОДМВР-Бургас и оперативни служители на реда от РУ-Поморие осъществят преди малко следващ удар против наркоразпространението това лято, оповестява "Флагман ".

По дейностите им проличава сериозна поръчка за премахване на незаконната активност, обвързвана с продажбата на наркотични субстанции и зарибяването на малолетни лица.

Източник твърди, че днешната интервенция се организира на ул. „ Шипка”.

Криминалистите са атакували къща, в която живеят братовчедите Яни и Недко. За тях в ъндърграунда се знае, че са част от най-ниското равнище на разпространяване, пласиращи лошокачествена дрога – най-вече марихуана и амфети. В къщата им тече претършуване. И двамата са вътре.

На 50 метра, на тротоара по същата улица е прострян с белезници различен под земята детайл, който обаче не е различим като локален представител на наркобизнеса. Акцията, единствено десетина минути след започването й, е станала известна за клиентите на Яни и Недко, които все още се навъртат в региона и се интересуват от ориста им.

Източникът твърди още, че е пристигнала и по-едра риба, наблюдаваща дали ченгетата изнасят „ стока”, която към момента не била платена по веригата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР