Криминалисти на РУ-Казанлък неутрализираха престъпна дейност, свързана със съставяне и

...
Криминалисти на РУ-Казанлък неутрализираха престъпна дейност, свързана със съставяне и
Коментари Харесай

Спецакция разтърси Казанлъшко

Криминалисти на РУ-Казанлък обезвредиха незаконна активност, обвързвана със сформиране и разпространяване на неистинен документи. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, съобщи Блиц.

Спецоперацията е извършена в региона на  с. Шейново служителите на реда спрели за инспекция лек автомобил „ Пежо “ и при последвалото претършуване в него разкрили 10 неистинен дипломи за приключено главно обучение. Веднага бил арестуван шофьорът  – 45-годишен мъж, а в границите на процесуалните дейности в дома му били открити и иззети  голям брой ксерокопия на персонални карти, фотоси на лица и компютърни конфигурации.

В хода на интервенцията криминалистите претърсили офис и жилище в града, благосъстоятелност на  39-годишен локален гражданин. Оттам те иззели печати на образователни заведения, ксерокопия на персонални карти, компютърни конфигурации и магнитни носители на информация. Мъжът също бил арестуван.

От извършените досега оперативно-издирвателни дейности е открит и техен съизвършител – 33-годишен мъж, който е отведен в полицейския арест.
По случая е формирано досъдебно производство=
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР