Крилото на Нюкасъл - Джейкъб Мърфи, вероятно няма да може

...
Крилото на Нюкасъл - Джейкъб Мърфи, вероятно няма да може
Коментари Харесай

Нюкасъл даде свидна жертва в битката с Арсенал

Крилото на Нюкасъл - Джейкъб Мърфи, евентуално няма да може да играе през идващите три месеца. Тази прогноза направи мениджърът на " джордитата " Еди Хау след успеха с 1:0 над Арсенал.

Контузията на Мърфи е сериозен проблем за треньора, който към този момент изгуби за нескончаем период от време Свен Ботман, Александър Исак, Харви Барнс и Елиът Андерсън.

Полузащитникът се появи в игра против Арсенал като промяна, само че 15 минути по-късно напусна терена с извадено рамо. Подобна контузия той получи и преди десетина дни в дуела с Борусия Дортмунд от Шампионската лига.

" Бяхме наясно, че Джейкъб може да получи нова контузия в рамото, само че той беше подготвен да опита. За страдание рискът ни не се оправда и в този момент той ще би трябвало да се подложи на интервенция. Това е тежък удар по нас. Не знам какъв брой време ще отсъства, само че допускам, че ще бъде към три месеца. "

Той добави, че се тормози и за бранителя Дан Бърн. Бранителят напусна терена в неделя накуцвайки и е допустимо също да е навън за идващите мачове.

Last night was full of highs but are yet again dealing with more injuries.

Eddie Howe provides worrying updates on Jacob Murphy & Dan Burn.
— Jordan Cronin (@jordancronin_)
Във вторник " свраките " гостуват на Борусия Дортмунд, а идния уикенд им следва аудиенция на Борнемут във Висшата лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР