Крилото на Лос Анджелис Лейкърс Кайл Кузма изрази радостта си

...
Крилото на Лос Анджелис Лейкърс Кайл Кузма изрази радостта си
Коментари Харесай

Кайл Кузма е доволен, че Лейкърс не го включиха в сделката за Антъни Дейвис


Крилото на Лос Анджелис Лейкърс Кайл Кузма изрази насладата си от обстоятелството, че се състезава на Финалите на НБА. 25-годишният американец призна пред “Silver Screen and Roll”, че постоянно си е мечтаел да играе в разногласието за купата и благодари на организацията на " езерняците ", че не го е пратила в Ню Орлиънс Пеликанс като част от договорката за звездата Антъни Дейвис.

Kyle Kuzma says he’s " very grateful " that the Lakers kept him out of the Anthony Davis trade and gave him an opportunity to compete for a title.
— Silver Screen & Roll (@LakersSBN)
“Чувството е ужасно. Просто се пробвам да изживявам момента. На паркета играя с доста сила, задачата ми е да се представям добре в отбрана и да оказвам помощ на съотборниците си. Това е всичко, за което мога да си пожелая. Да се състезавам във Финалите на НБА постоянно ми е било фантазия. Обожавам тази възможност”, сподели Кузма.

“В момента можех да си бъда вкъщи и да се любувам на Финалите по телевизора”, пошегува се Кузма, намеквайки за размяната сред Лейкърс и Ню Орлиънс в която “пеликаните” получиха трима от младите играчи на “езерняците” - Лонзо Бол, Брандън Инграм и Джош Харт. “Случиха се съществени покупко-продажби, Антъни Дейвис дойде тук, тъй че съм доста признателен на организацията, че реши да ме задържи в тим, който се пробва да завоюва титла”, добави крилото.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР