Крилото на Локомотив София – Юлиан Ненов, не скри задоволството

...
Крилото на Локомотив София – Юлиан Ненов, не скри задоволството
Коментари Харесай

Юлиан Ненов: С тази победа се извинихме на феновете

Крилото на Локомотив София – Юлиан Ненов, не скри задоволството си след успеха с 2:1 над Спартак във Варна. Именно той вкара победното попадение за столичани по ужасно хубав метод. Освен с попадението, Ненов се отличи и с прелестна игра, която му обезпечи наградата за Играч на мача.

„ Наистина доста сложен мач, сложен тим, това че са последни не значи, че нямат класни футболисти. Доста се измъчихме с тази победа. Въпреки тежката серия  от мачове без победи, в доста от тях трябваше да победим, през днешния ден обаче мисля, че справедливо спечелихме ”, показа Ненов.

Той добави, че днешният триумф е опрощение към почитателите на Локомотив за тежката загуба с 0:6 от ЦСКА 1948 в предишния кръг.

„ След мача в съблекалнята си говорихме, че след този резултат би трябвало да дадем всичко от себе си. Дали ще победим не се знаеше, само че видяхте, че изцелихме силите си до дъно.. Мисля, е реагирахме по най-хубавия метод и се извинихме на почитателите.

Винаги е по-добре да влезеш в идващия кръг с победа. Винаги влизаш със самочувствие, посочил си, че можеш. Посвещавам красивия си гол на момиченцето си ”, сподели още Ненов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР