Крилото на Левски Лукойл Чавдар Костов отбеляза многото липсващи в

...
Крилото на Левски Лукойл Чавдар Костов отбеляза многото липсващи в
Коментари Харесай

Чавдар Костов: Една грешка ни коства мача

Крилото на Левски Лукойл Чавдар Костов означи многото изчезнали в ротацията на " сините " като съществена причина за провалянето на отбора от Балкан (Ботевград) със 66:68. Костов приключи като топреализатор в мача със своите 18 точки и 5 битки.
" Като цяло бяхме много къси в ротацията. И двата тима не играха добре в нахлуване, ние изпуснахме много отворени стрелби в последната част, евентуално умората натежа. Надявам се, че като сме в цялостен състав ще можем да покажем по-добър баскетбол. И двата отбора имаха мощни и слаби моменти, като разликата бе, че те имаха една чиста пукотевица от тройката, а ние направихме неточност в последното ни нахлуване, която ни коства мача.

По-особен заряд този мач го вършат хората от Ботевград. За нас всеки дуел е еднакъв, излизаме за победа, без значение с кой играем. Надявам се, че когато се върнат изчезналите ни играчи ще покажем напълно друго равнище на баскетбол. Нашият тим играе на контраофанзива и с нападателна отбрана, само че през днешния ден нямаше по какъв начин да го създадем ", сподели крилото след дуела.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР