Ножът, с който преди осем месеца бе убит 21-годишният Ангел

...
Ножът, с който преди осем месеца бе убит 21-годишният Ангел
Коментари Харесай

Убийството на Ангел от Пазарджик: Момичето се е виждало и с Никола

Ножът, с който преди осем месеца бе погубен 21-годишният Ангел Здравков от Пазарджик, към момента не е открит. Това обявиха обезпокоени най-близките другари на Ангел в деня, в който стартира делото против обвинявания Никола Райчев. Съмнението на приятелите е, че " нещо се прикрива ". 

" Има много притеснителни неизяснени неща. Най-малкото към момента не е открит ножът, с който е осъществено убийството. Като цяло килърът не споделя истината. Нещо се прикрива. Реално хората, които знаят какво се случва, са двама. И няма по какъв начин да разберем истината ", сподели момиче, застанало пред камерата на bTV с три момчета, другари на Ангел.

Те разкриха още, че в миналите месеци е станало изрично ясно, че приятелката на Ангел е имала паралелна връзка и с намушкалия го Никола, като това се е трансформирало в причина за последвалото ликвидиране.

" Двамата не са имали контакт преди този момент. Даже и на " здравей-здрасти " не са били. Причината е била момиче ", споделя различен от околните другари на Ангел.

" Според нея тя е имала връзки единствено с Ангел, само че това не е по този начин. Впоследствие разбрахме, че тя е имала връзки редом и с двамата. Виждала се е с Николай Райчев и просто се е опитвала да нервира единия с другия ", съобщи Георги, един от най-близките другари на умрелия Ангел.

На въпрос какво би споделил на обвинявания в убийството, когато го види в съда, Георги отвърна: " Нито желая да го виждам, нито желая да му споделям нещо ".

Приятелите на убития приканиха съдиите да не бъдат снизходителни и да отсъдят оптималната присъда ", написа " 24 часа ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР