Отборите на Хърватия и Албания излизат един срещу друг в

...
Отборите на Хърватия и Албания излизат един срещу друг в
Коментари Харесай

Хърватия и Албания излизат в мача на истината

Отборите на Хърватия и Албания излизат един против различен в съдбоносен конфликт от група В на UEFA EURO 2024. Двата отбора нямат право на неточност, откакто в първия кръг от груповата фаза записаха загуби.

Срещата е през днешния ден от 16:00 часа и може да я гледате в директно предаване по DIEMA SPORT 3. Мача може да гледате също и в Gong.bg и профилираният раздел LIVESTREAM. В уеб страницата ни по традиция ще проследим всичко протичащо се в дуела онлайн минута по минута.

В първия си мач от конкуренцията Хърватия загуби тежко от Испания с 0:3. Сега Лука Модрич и компания би трябвало да защитят реномето си на трета мощ в света от Мондиал 2022 против коравия отбор на Албания. Албанците започнаха вихрено против Италия в първия си мач и поведоха в резултата с най-бързия гол в историята на европейските шампионати, само че в последна сметка настоящите европейски първенци завоюваха с 2:1.

Мачът ще се играе в Хамбург, а основен арбитър ще бъде французинът Франсоа Льотесие.

“Знаехме, че този мач може да бъде доста значим още преди началото на шампионата. Доволен съм, че всички в отбора сме положителни и не сме обезкуражени след загубата в първия кръг. Атмосферата в тима е страхотна. Момчетата знаят, би трябвало да се представим по-добре от мача с Испания ”, разяснява селекционеърт на Хърватия Златко Далич преди срещата.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР