Креватните ласки в последния сезон на Биг Брадър Most Wanted

...
Креватните ласки в последния сезон на Биг Брадър Most Wanted
Коментари Харесай

Коцето и Зорница си разменили креватни ласки и във WC-то на Биг Брадър

Креватните милувки в последния сезон на Биг Брадър Most Wanted не са били мираж. Фолк артистът Константин и палавата манекенка Зорница Линдарева са консумирали пристрастеността между тях още в Къщата.

Двамата някогашни съквартиранти са се награбили в тоалетната на шоуто, само че фрагментите са били цензурирани.

Въпреки че се изкарва образцов брачен партньор и татко, Коцето бил мъж с доста слаби ангели и се поддал на изкусителката Линдарева в шоуто, издаде наш човек в Нова телевизия, написа Таблоид.

Двамата са правили секс в тоалетната на Къщата, където няма камери, само че съквартирантите, както и всички от екипа на предаването са наясно прегрешението.

Кадрите не са излъчени, тъй като Коцето се е споразумял с продуцентите и помолил да не ги пускат в ефир, защото ще стане огромен скандал и брачната половинка му Надя ще го напусне.

Именно тайният секс станал причина постоянно усмихнатият фолк артист да не завоюва за повторно формата, тъй като Джино е заплашил, че ще опише за скритите от феновете фрагменти.

Така Гино Ташев се увенчал с наградата „ победител”. Докато участваше в Биг Брадър, изпълнителят на шлагера Черна роза сякаш отбиваше мераците на Зорница, само че в последна сметка се стигнало до скотски наслаждения, отсече източникът ни.

В нужника Коцето награбил едрогърдата брюнетка, която пък от дълго време си мечтаела да го прелъсти. Обмяната на телесни течности станала „ под упойка”, тъй като и двата са били устойчиво почерпени с алкохол, а евентуално и с други неразрешени субстанции.

Пияният мачо не издържал на съблазнителката и бързо в тоалетната освободили напрежението.

Според източниците ни след излизането от риалитито Коцето и Линдарева траяли любовните връзки и още няколко пъти преспали в разнообразни хотели из страната.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР