Креватна афера направила Преслава незаконна леля на своя колега от

...
Креватна афера направила Преслава незаконна леля на своя колега от
Коментари Харесай

Заради креватна афера Преслава била леля на Галин! Сестра й Ивелина Колева любела таткото на певеца от Добрич

Креватна спекулация направила Преслава противозаконна вуйна на своя сътрудник от Добрич Галин Гочев, научи HotArena.

Пред „ Таблоид ” осведомени с драмата разкриха, че фамилната бъркотия от близкото минало е по причина на каката на Преси – националната певица Ивелина Колева, която дълго време била държанка на бащата на Галин – Петър Гочев .

Преди време 26-годишният реализатор самичък призна, че баща му имал флирт със сестрата на най-оборотната фолк дива. 

Двамата с Ивелина Колева работили в еднакъв оркестър и се гаджосали. Заради забежката музикантът даже напуснал жена си и по този начин Галин на процедура отраснал без татко

Палавата кака на Преслава и през днешния ден продължава секс случката с Петър Гочев, само че единствено когато и двамата се засекат в родния Добрич, издават локални сътрудници. „ Галин се пада племенник на вуйна си Преслава ”, заливат се от смях във фолк средите на комплицираните взаимоотношения, опримчили преди години двете семейства. 

Още до момента в който работи в оркестър „ Извор ”, Колева свалила таткото на Галин, който бил началник на групата. По това време музикантът имал сякаш постоянен брак и дете, само че не могъл да устои на обилните форми на колежката. Под светлината на прожектора Ивелина и Петър се държали много невнимателно и скоро всички разбирали за секс аферата, в това число и Галин. 

Разведи се ”, съветвала Ивелина любовника си в устрема си да го окове с брачна халка, само че щенията й се провалили. Скоро след патакламата Ивелина Колева се разделила с Петър Гочев, омъжила се и родила щерка си Виктория. Бракът обаче не потръгвал и през днешния ден фолклорната певица е щастливо разведена. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР