Кремонезе и Верона завършиха наравно 1:1 на Джовани Дзини“ в

...
Кремонезе и Верона завършиха наравно 1:1 на Джовани Дзини“ в
Коментари Харесай

Червен картон навреди на Кремонезе и помогна на Верона в битката за оцеляване

Кремонезе и Верона приключиха наедно 1:1 на „ Джовани Дзини “ в дуел от 32-рия кръг на Серия " А ". Това беше пряк конфликт сред два от отборите, забъркани в битката за оставане в италианския хайлайф.

Домакините поведоха още в 9-ата минута, когато Давид Окереке се оправи с двама противникови играчи и с шут по земя откри резултата. До почивката „ гриджоросите “ бяха по-добрият отбор, само че не съумяха да отбележат втори гол. Ситуацията радикално се промени в 62-рата минута, когато след инспекция с ВАР появилият се на почивката техен бранител Джакомо Куалята беше изпъден с пряк червен картон за негов удар без топка в гърдите на Павел Давидович. Оттам нататък „ джалоблу “ постановиха мощен напън, който им се отплати в 75-ата минута. Тогава те развиха продължителна офанзива, в чийто край Симоне Верди се разписа с прелестно воле за крайното 1:1.

След четвъртия си следващ мач без загуба Верона остава в зоната на изпадащите и по-точно на 18-ата позиция в класирането, само че към този момент е с 27 точки в актива си и по този начин се изравни с тима на Специя, който заема избавителното 17-о място. Кремонезе продължава да бъде на предпоследната 19-а позиция с 20 извоювани пункта.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР