Кремена беше абсолютно адекватна. Това заяви майката на обвинения в

...
Кремена беше абсолютно адекватна. Това заяви майката на обвинения в
Коментари Харесай

Пребитата до смърт Кремена била напълно адекватна, когато мъжът й си тръгнал

Кремена беше безусловно съответна. Това съобщи майката на обвинявания в жестокото ликвидиране на брачната половинка си Борислав пред bTV.

Жената изясни, че е отишла в квартирата на фамилията към час след абсурда сред съпрузите, с цел да помогне на сина си да изнесе движимостите си.

По думи на майката на Борислав убитата Кремена е била доста нападателна и не е желала да я пусне в жилището. Тя показва, че когато отишла при сина си, дамата имала единствено дребна рана на горната джука. Забелязала обаче, че кухненската маса била преобърната.

Двамата с Борислав отишли в дома на майка му към 21.20 часа, след което Кремена се обадила по телефона. Мъжът споделил на брачната половинка си, че ще се видят след ден в съда.

Майка му обаче е безапелационна, че пред нея в никакъв случай не е имало спорове сред двамата, а тя самата Разбрала за бракоразводното дело едвам десетина дни преди съдбовната вечер.

Припомняме, на 5 март против Борислав Н. беше повдигнато обвиняване, че е пребил до гибел брачната половинка си ден преди развода им.

По-късно стана ясно, че убитата Кремена неведнъж е подавала и оттегляла тъжби за принуждение.

Вчера пък стана ясно, че Борислав остава за непрекъснато в ареста. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР