Кремълски източници твърдят, че Путин ще бъде опериран (или вече

...
Кремълски източници твърдят, че Путин ще бъде опериран (или вече
Коментари Харесай

Путин е на операционната маса? Подготвени са двойник и заместникът му

Кремълски източници настояват, че Путин ще бъде опериран (или към този момент е опериран), и че за времето на неговото неявяване ще ръководи Николай Патрушев, ръководител на Съвета за сигурност.

По данни на телеграм-канала " Генерал от СВР ", (който някогашният офицер от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) Юрий Швец счита, че е канал за дейни мероприятия на Федералната работа за сигурност), на 12 май е приключила подготовката за интервенцията на Владимир Путин.

Според източниците на " Генерал от СВР " са готови и всички нужни " осведомителни мероприятия ", която да прикрият отсъствието на Путин от Кремъл. Подготвени са по този начин наречените " консерви " с къси изказвания и видеоучастия на Путин в заседания, реакция на авансово планувани събития, сключване на укази, утвърждение на разнообразни административни ротации.

Независимо, че съгласно лекарите ще са нужни от 2 до 5 дни, до момента в който Путин е в положение да се покаже пред аудитория, подготовката е за най-малко 10 дни.

" Генерал от СВР " твърди, че е квалифициран и един от двойниците на съветския президент, който при нужда да бъде " показан " на публиката.

Смята се, че интервенцията е била планувана за 12 май, само че не е известно дали към този момент е осъществена.

Според източници, за незабавна интервенция са упорствали лекарите, които непрестанно следят Путин.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР