Кредитен консултант ще лежи 3 години и половина зад решетките

...
Кредитен консултант ще лежи 3 години и половина зад решетките
Коментари Харесай

Баща на дъщери се гаври с любовница, снима я гола и я унижава

 Кредитен съветник ще лежи 3 години и половина зад решетките за похищение и обезчестяване на някогашна държанка. Гаврел се с нея, до момента в който я снима. Решението за 49-годишния кредитен съветник е на Апелативния съд в София и е дефинитивно.

То идва в този момент, откакто през предходната година мъжът е наказан за похищение и обезчестяване на две инстанции, само че той желае обновяване на делото. Апелативните магистрати не се съгласяват, че по време на процеса са позволени нарушавания, както и че правосъдна заседателка преди трийсетина години е била съученичка с жертвата не я прави пристрастна.

Насилникът и жертвата са от село в Югозападна България, като поради интимните детайлности променяме името на дамата, а това на селото спестяваме. Кредитният съветник Александър от години живее и работи в София. Има семейство и две дъщери. От началото на 2014-а стартира да пътува по командировки из Югозападна България и прескачал до родното си село. Случайно се засича с детската си другарка Катя, с която не са се виждали 20 години. Разменят си телефоните и сред тях се поражда привличане, макар че Александър е фамилен, а Катя има връзка с различен мъж.

Първо двамата прекарват уикенд във Велинград, след това пътуват до Асеновград. При командировките Александър отсядал в квартирата на Катя, която тя наема в град, където работи в цех за дрехи. Кредитният съветник й правел разнообразни дарове - от това да й купи пералня и да й прокара кабелна до облекла и бижута. Така минават два-три месеца, до момента в който Катя желае да се разделят, с цел да задълбочи връзката с другия мъж. Тогава той стартира да й звъни непрекъснато и да я пита къде е и какво прави.

На 28 август 2014-а Катя пътува със своя другарка до Петрич, като Александър й звъни през целия ден, само че тя не му подвига. Прибира се по здрач и пред блока вижда Александър в колата му. Не му обръща внимание и се качва до жилището си, само че тъкмо преди да си влезе, той я настига и опира в гърба й някакъв предмет и й заповядва: " Отваряй вратата, довечера ще те съсипя ".

Вътре вади ловен нож, хваща я за косата и я поваля на пода. Казва й, че довечера " ще я направи известна " и " звезда ". След това я псува и постанова с юмруци, като я кара да се съблече, с цел да я снима гола и да разлепи фотосите в селото им.

Жената се съпротивлява, само че насилникът съумява да й събуе панталоните и прашките и да й скъса потника. Когато Катя остава единствено по гуменки, я кара да седне на фотьойл и извадил телефона си. Въпреки съпротивата на дамата гаврата стартира с фелацио, до момента в който Александър снима. С проливен дъжд юмруци я предиздвикал да обуе обувки с токчета и да се усмихва, с цел да я снима гола отстрани.

После взима праскови и банани, подрежда ги към интимната област на жертвата и отново я снима. Гаврите се редуват с обиди, че е грозна, и закани, че ще наеме хора, които да я убият и идващият гроб в селото им ще е нейният. Сълзите на дамата не трогват насилника, който в това време си взима бира и я изнасилва. Не го трогва това, че му напомнила, че има дъщери и такова нещо би могло да се случи и на тях. Той отвръща, че това е невероятно, тъй като те са " пичове ", самият той е " класа ", а досегашната му обичана - " безличие ".

Към сутринта насилникът заплашва жертвата, че ще я заключи, с цел да не може да върви на работа и да я уволнят. Все отново я пуска до завода й след закани. Когато колежките й я питат за раните по лицето й, тя им споделя, че се е блъснала в колата. През това време се чудела дали те са видели фотосите, които й направил Александър, в интернет.

Накрая Катя признава през сълзи на своя началничка, че някой я е нападнал с нож. После се обажда на брат си, за я вземе. Като му икономисва доста детайлности, отиват в полицията, написа. Там обаче й става неприятно и се постанова да я свестяват с инжекции. Чак след излизането на резултатите от прегледите признава за половите гаври.

По време на последвалото следствие експертизите демонстрират, че Александър не страда от психологично разстройство и не е садист.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР