По искане на Районна прокуратура - Бургас е взета мярка

...
</TD
>По искане на Районна прокуратура - Бургас е взета мярка
Коментари Харесай

Черни облаци над Петко, пребил млада жена с прът в Бургас

По искане на Районна прокуратура - Бургас е взета мярка за неотклонение " задържане под стража “ във връзка с Петко  В. Той е аргументи междинна телесна повредата на 22-годишна жена. Както Burgas24.bg заяви

По време на следствието е открито, че телесното увреждане е породено в дома на обвинения. Той е нанесъл удари с дървен кол в региона на ръката на потърпевшата, като по този метод й предизвикал строшаване на раменната кост.

Определението на Районен съд - Бургас предстои на обжалване пред Окръжния съд в града.

Припомняме, че малко преди 3 часа на 18 май при обход на региона наоколо до бл. 87 в к-с " Меден рудник “ чиновници от Четвърто Районно ръководство - Бургас чули крясъци и мощен звук от строшаване на стъкло. Спирайки пред блока забелязали през прозорец на жилище на първия етаж мъж да нанася побой над жена. Полицаите са се намесили се навреме.

Битата 22-годишна жена от Ямбол е получила мощни болки в региона на лявата ръка и е откарана в УМБАЛ – Бургас. При медицинския обзор е установено, че е получила фрактура на лакътя на лявата ръка.

Извършителят на побоя – 44-годишния престъпно проявен Петко е направил цялостни признания за осъщественото и предал дървен кол, с който нанесъл ударите по ръката на жертвата.

Извършено е претършуване в населявания от него дом. Там са открити и конфискувани пластмасова чаша с бяло кристалообразно вещество - амфетамин, два стъклени огнеупорни капака с налепи от вещество - чийто прецизен генезис е в развой на изясняване, свивка със суха зелена тревна маса - канабис,  ел. везна, кутийка с червеникаво прахообразно вещество,  две стъклени колби и пластмасова купа, по които имало останки от полепнало бяло вещество, бутилка с надпис " Фосфорна киселина 85 % “ и др.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР