Крайно време е да започнем да говорим по темите, които

...
Крайно време е да започнем да говорим по темите, които
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Един синдикален лидер може да е добър кмет, защото познава проблемите на всички хора

Крайно време е да стартираме да приказваме по тематиките, които вълнуват софиянци, с цел да може те да схванат кой какви позиции отстоява. Един синдикален водач може да е добър кмет, тъй като познава проблемите на всички хора. Това сподели нощес претендентът за кмет на София от Българска социалистическа партия Ваня Григорова за " На фокус " по Нова телевизия.

Първите проблеми, с които ще се заеме, в случай че завоюва изборите, са договорите за приватизации и концесии, съобщи тя. „ Оттам изтичат средствата на софиянци. Където може, би трябвало да се махнат медиаторите, тъй като се източват средства. Трябва да спрат концесиите и да се върнат в публични ръце, където това е допустимо. "

Опонентите й Антон Хекимян и Васил Терзиев съгласно нея са представители на един и същи модел. „ Има блян да се подмени личността, която ще показва същия модел като досегашния. В дясното пространство ПП-ДБ са естествените продължители на модела „ Софиянски ". Хекимян е аватар на модела „ ГЕРБ " и тяхната философия на ръководство. Богатите си купуват закони и снизхождение, а бедният човек никой не го чува. Грях е когато благосъстоянието влезе в колаборация с властта, това е корупция. Питам кое е нещото, което му липсва на Васил Терзиев и по какъв начин ще се бори за София ", разяснява тя.

Тя изрази поддръжка за митинга на миньорите. „ Опитахме всевъзможен метод на разговор, постоянно ни се споделя, че ще има преквалификация. Нужно ли е Старозагорско да се трансформира във Видинско? Хората имат право на гаранции. Не бива да се отхвърляме от енергийния си суверенитет ", разяснява Григорова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg