Крайният срок за ремонта на столичния булевард „Дондуков” дойде, но

...
Крайният срок за ремонта на столичния булевард „Дондуков” дойде, но
Коментари Харесай

Докога ще продължат ремонтите по "Дондуков"?

Крайният период за ремонта на столичния бул. „ Дондуков” пристигна, само че довършителната активност по всяка възможност ще продължи. Кметът на София Йорданка Фандъкова разяснява, че от през днешния ден всеки ден закъснение ще коства на компанията 70 хиляди лв..

" Комисията е на място и чакам да установяват равнището на довеждане докрай. Ако има нужда да продължат още малко работа - това към този момент ще бъде със глоба за закъснение. Моите упования са, че ще имат потребност от още някой различен ден за дотъкмяване ", изясни Фандъкова.

Заради проливния дъжд, който от сутринта се изсипва в столицата е основана организация за непрестанно наблюдаване на реки и общински язовири.

Със заповед на кмета на Столична община е въведен общинския щаб за наводнения. Всички спешни екипи са на терен и правят обходи и отреагират на сигнали. Във връзка и с вероятния мощен вятър от общината предлагат на жителите да обезопасят незакрепени предмети от своите тераси на домовете или офисите си. Строителните компании да ревизират градивните скелета и огради на обектите, които извършват.

При съществуване на паднали клони или дървета- могат да подават сигнали на телефон 112 или 987 55 55. Не би трябвало да се изхвърлят боклуци в речните корита, канали и дерета.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР