Краят на света ще дойде след няколко седмици. За това

...
Краят на света ще дойде след няколко седмици. За това
Коментари Харесай

Нумеролог: Светът свършва този месец

Краят на света ще пристигна след няколко седмици. За това предизвести християнският нумеролог Дейвид Мийд.

Той още веднъж предизвести за опцията голямата мистериозна планета Нибиру да се блъсна в Земята. Според неговата доктрина, идното този месец слънчево затъмнение е сигнал, че планетата, която в никакъв случай не е била следена от учените, ще се удари с нашата.

Мийд изоплзва няколко пасажа от Библията, с цел да удостовери своята доктрина. Въпреки неналичието на доказателства мнозина имат вяра в съществуването на мистериозната планета. Нибиру, известна още като планетата Хикс, се чака да унищожи света ни от 2003 година насам.

По-рано тази година Мийд съобщи, че Нибиру ще се сблъска със Земята през октомври, откакто бъде тласната към нашата планета от гравитацията на „ бинарна звезда “. По думите му, планетата е мъчно да бъде видяна поради ъгъла, под който тя се доближава към Земята.

Сега нумерологът е изместил нова датата за края на света, като твърди, че „ Великият американски апокалипсис “ ще е предвестител на идването на планетата. На 21 август, малко преди апокалипсиса, американците ще видят в небето цялостно лунно затъмнение. След затъмнението голямата планета ще се появи на хоризонта и ще се удари в Земята, като заличи човечеството от лицето ѝ, написа Daily Star.

Нумерологът показва и няколко теории в поддръжка на изказванията си. Първо, той показва Глава 13 от Стария завет на Исая, в която се споделя: „ Денят на Господ идва – нечовечен ден, изпълнен с гневен яд, с цел да унищожи земята и грешниците на нея. Звездите на небето няма да покажат своята светлина. Изгряващото слънце ще бъде затъмнено, а светлината на Луната няма да се вижда “. По думите му, има и редица съвпадения на цифрата 33, които подсказват, че апокалипсисът е близо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР