Краят на отпускарския сезон може да доведе до сериозно напрежение

...
Краят на отпускарския сезон може да доведе до сериозно напрежение
Коментари Харесай

Психолог: Не бива да се допуска българи да се бият с българи в нечий политически интерес

Краят на отпускарския сезон може да докара до съществено напрежение сред жители в столицата. Процесът може да бъде овладян с съответни управнически решения. Не бива да се позволява българи да се бият с българи, единствено и единствено да се обслужи нечий политически интерес.
Това съобщи пред БНР престъпният психолог Тодор Тодоров.

Той разяснява и случката отпреди два дни, когато майка с деца се опита да премине с автомобил през протестната обсада на бул. “Ситняково”.

Тодор Тодоров като родител означи, че той самият не би натоварил децата в колата, с цел да се „ бухне “ в епицентъра на събитията, „ още повече като е ясно, че нервите на всички са опънати, че има много високо напрежение “.

„ Защото даже заобиколният път може да ми окаже доста по-бърз, в сравнение с това да се надявам да мина през огромна група от хора, които сега по този начин или другояче са с много нараснали равнища на тестостерон, примерно. /…/ Другото, което мен ме впечатлява, от позицията на глава на семейство и на мъж е, че в колата има и мъж, доколкото разбрах, сякаш го няма в цялата обстановка “, уточни психологът.

Ако в действителност е имало опит за прекосяване малко принудително през протестиращите, тяхната реакция на изнервени и изтощени хора е обикновено да бъде да не могат да разпознаят по кое време индивидът, който съгласно тях прави провокацията, има персонални подбуди или пък употребява обстановката, с цел да обърне публичното мнение против митинга, добави Тодор Тодоров.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР