Краят на любовта никога не настъпва с края на една

...
Краят на любовта никога не настъпва с края на една
Коментари Харесай

9 начина да продължите напред, когато още обичате бившия си

Краят на любовта в никакъв случай не настава с края на една връзка. Напълно обикновено е след раздялата към момента да обичате досегашния ви сътрудник, даже той да ви е наранил или вие към този момент да си представяте живота по различен метод. Този човек в никакъв случай няма да ви бъде апатичен и ще се сещате постоянно за моментите, в които двамата сте били щастливи дружно. Ще ви е належащо време да свикнете, че с него към този момент не сте едно цяло, а от време на време даже продължавате да обичате този човек, когато срещнете новата си обич.

Как да продължите напред,въпреки тези усеща

 

Правете всичко допустимо да се борите за любовта си

Ако борете се за него колкото можете, до момента в който не ви омръзне да го вършиме. Много хора подценяват този съвет, поради гордостта си, само че по-късно осъзнават какъв брой значимо може да бъде това решение. Ако в действителност обичате индивида, не се отхвърляйте незабавно от него. Колкото и неуместно да наподобява, борете се за любовта си. Може да не съумеете да го върнете, само че най-малко знаете, че сте създали всичко допустимо да спасите връзката си. Това ще ви помогне да избегнете страдание в бъдеще.

Приемете, че той към този момент не е част от живота ви

Ако битката за някогашния ви не го връща, би трябвало да преминете към идната стъпка – приемане на обстоятелствата. Тъй като нищо не можете да извършите, с цел да възстановите връзката си, би трябвало да приемете действителността, че всичко е завършило. Отричането на този факт няма да ви помогне доста. Ето за какво би трябвало да настроите мозъка си, че той няма да се върне.

Мислете, че той ще се върне някой ден

Това е противопоставен метод на предния, само че при някои хора работи, тъй като по този начин се отваряте за благоприятни условия. За да ви е по-лесно да приемете, че той е липсващ, вярвайте, че някой ден ще се съберете още веднъж, в случай че по този начин е писано. Оставете всичко на ориста – това е единствената ви вяра, без значение дали ви харесва или не, тъй като към този момент сте свършили своята част и нищо не се е случило.

Махнете спомените и нещата, които ви припомнят за него

Знаем, че това е мъчно да се направи, само че в случай че мислите съществено да забравите някогашния си, би трябвало самоуверено да изоставите всичко, което ви свързва, в това число спомените. Спрете да се сещате за хубавите си моменти дружно, тъй като това единствено ще ви навреди доста. Върнете нещата му или хвърлете тези, които ви е дал, в случай че не е нещо извънредно значимо. Ако към момента не можете да го извършите, сложете движимостите му в кутия и я приберете някъде, където няма да ви се постанова да я виждате всеки ден, с цел да се изкушите да я отворите.

Насочете фокуса си към други значими области в живота си

Животът не е единствено обич и романтика. Това значи, че към момента можете да живеете, даже в случай че. Пренасочете вниманието си към други области като работа и развиване на личността. Вижте какъв брой хора, насочени към кариерата, оставят настрани романтиката, с цел да могат да се съсредоточат върху триумфа. Може би към този момент този тип вероятност  ви подхожда повече на момента.

Временно деактивирайте профилите си обществените си медии

Едно от изкушенията на хората с е дебненето на някогашния им. Признайте си, не можете да устоите на желанието да ревизирате сметките му в обществените мрежи, тъй като той ви липсва. Искате да знаете по какъв начин се оправя и дали издава намек да му липсвате. Как тогава можете да продължите? За да избегнете това, решете да прекъсвате живота си в онлайн пространството за избран интервал от време или до момента в който към този момент можете да устоите на изкушението.

Спрете да поддържате връзка с неговото семейство и другари

Може да продължите да се свързвате с роднините или приятелите на някогашния си, надявайки се, че контактът може да ви помогне да останете покрай него. Това е като да поискате подкрепление от тях, с цел да ви оказват помощ да се съберете още веднъж. Ако обаче се вбеси, като знае за това, това е знак, че би трябвало да спрете. Освен това единствено затруднявате процеса да го забравите. Не споделяме да се вършиме, че не ги познавате, когато ги видите, само че не търсете тенденциозен контакт с тях с вярата, че тъй че разберете повече за него.

Намерете някого, с който можете да говорите за възприятията си

Наличието на някой, който търпеливо да слуша вашите циврене и рев, даже в случай че говорите единствено за едно и също нещо, е лечебно. В този миг имате потребност от по-малко препоръки. Това, от което се нуждаете, е слушащо ухо, с цел да можете да изразявате възприятията си без наказание. Намерете член на фамилията или другар, на който можете да се доверите и който схваща през какво преминавате.

Не бързайте да продължите

Знаем, че желаете да забравите болката допустимо най-скоро, само че това не се случва по този метод. Бъдете търпеливи със себе си. Колкото повече се пробвате да продължите по-бързо, толкоз по-трудно става. Не можете да принудите раната да заздравее бързо, нали? В момента, в който мислите, че е заздравяла, тъй като към този момент е изсъхнала и обелвате кожата й, кръвта още веднъж излиза. Дайте си време. Това не е нещо срамно, което би трябвало да криете от всички. Много хора минават през сходни обстановки и времето е единственият лек, който може да усъвършенства вашето положение. Опитайте се да не бъдете сами и прекарвайте колкото се може повече време с приятелите и фамилията си. Те са хората, които същински ви желаят положителното и ще създадат всичко, с цел да ви оказват помощ. Колкото и клиширано и изтъркано да ви звучи, помнете, че времето лекува и това също ще мине.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР