Краят на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед изглежда все по-ясен,

...
Краят на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед изглежда все по-ясен,
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед предлага бартер - Кристиано за Феликс

Краят на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед наподобява все по-ясен, откакто португалецът напусна по-рано стадиона в мача против Тотнъм, поради което бе изключен от тренировките на тима.

Много е евентуално той да си тръгне през януари и по тази причина „ алените дяволи “ желаят да са подготвени с негов заместител, като са се прицелили в нападателя на Атлетико Мадрид и съотечественик на Роналдо Жоао Феликс, твърди „ Депортес Куатро “.

Самият Феликс също не е изключително благополучен в Атлетико в последно време и към този момент се появиха информации, че желае да напусне. Затова от Юнайтед ще опитат да се възползват от обстановката и да го вземат в редиците си. Смята се, че офертата на англичаните ще е първо за наем до лятото с алтернатива за откупуването му след края на сезона.

22-годишният португалец не за пръв път е свързван с Манчестър Юнайтед и няма да е особена изненада, в случай че се стигне до оферта и възможен трансфер. Интересен факт обаче е, че Феликс е представляван от Жорже Мендеш, който се грижи и за Кристиано Роналдо и не е ясно по какъв начин мениджърът ще подходи при договарянията с „ алените дяволи “ след обтягането на връзките към Роналдо.

Иначе Феликс бе притеглен в Атлетико от Бенфика през 2019 година за рекордните за клуба 127 милиона евро. Той обаче по този начин и не съумя да се впише в схемата на игра на Диего Симеоне, като има едвам 29 гола и 18 асистенции в 123 мача за клуба.

След едвам 14 срещи за Манчестър Юнайтед във всички шампионати пък Лисандро Мартинес се трансформира в любим на почитателите. 24-годишният аржентинец дойде за над 57 млн. евро от Аякс при започване на сезона и измести от титулярния състав Хари Магуайър, а след изравнителния гол против Челси през вчерашния ден избухна от наслада със случен почитател от трибуните, който поздрави по-късно с пост в обществените мрежи.

„ Човек, не те познавам, само че изживяхме това дружно “, написа бранителят до фотография с гостуващия последовател.

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР