Краят на годината е време за равносметка и в поп-фолка.

...
Краят на годината е време за равносметка и в поп-фолка.
Коментари Харесай

10-те най-хитови поп-фолк изпълнители на 2014 г.

Краят на годината е време за равносметка и в поп-фолка. Въпреки прогнозите на много „ специалисти “, че жанрът ще залезе, той остана желан в страна. Може да се каже даже, че 2014 година бе плодородна към поп-фолк почитателите. Сред огромните събития бихме отбелязали завръщането на „ лятното турне “ на телевизия Планета и повторната поява на ДесиСлава в редиците на музикална компания Пайнер. Освен нея и много други се вляха там, само че въпросът е какъв брой време новите ще устоят на конкуренцията. Явно компанията има нова политика, даваща опция на всички, които имат предпочитание и най-вероятно опция да бъдат измежду най-хубавите.

Сред по-ярките събития означаваме и завръщането на Мария на клубната сцена в страната, след известно спиране, както и присъединяване на Ники Китаеца в Big Brother All Stars, където някогашният „ брачен партньор “ на Азис повдигна завесата към тайната на тяхната връзка. Васко още не е проговорил по тематиката, само че и това рано или късно ще се случи. Представяме ви 10-те най-хитови поп-фолк реализатори за 2014-та, готови от музикалния уебсайт Меломан.бг.

1. Галена


И тази година Галена потвърди усет за шлагери, новаторско мислене и през по-голямата част от годината песните й оглавяваха класациите. „ Точно в никакъв случай “ и „ Завиждайте “ съумяха да се трансфорат в тотални шлагери, без даже да имат публични видеоклипове. За сметка на това пък видеото на „ Хавана Тропикана “ заслужава възторженостти и може би наградата за „ клип на годината “. С “Боже елементарни “ успеваемостта на дуетните й колаборации с Фики се затвърди, а изненадата – „ Habibi “, план на Кости Йонита, включващ и международната звезда Faydee, бе в действителност тъкмо в задачата. Съвсем закономерно Галена е измежду любимците за „ певица на годината “ на идните награди на телевизия Планета.

2. Джена


„ Пий едно от мене “, „ Моли се да не почна “ и „ Да ти се потвърждавам “ бяха на върха в класацията на Меломан.бг общо цели девет седмици, което напълно справедливо донася на Джена второто място в актуалната ранглиста. „ Неверници “ пък съумя да се подреди измежду шлагерите на лято 2014. Изпълнителката издаде неотдавна нов албум, събиращ шлагерите й от последните години, както и няколко нови песни.

3. Преслава


Преслава продължава да бъде измежду най-любимите реализатори у нас и да радва почитателите с хубави песни като „ Режим неприлична “ и „ Моето едва място “, които и донасят третата позиция. Още по-голяма заслуга по тази причина обаче имат шлагерите „ Пиши го несполучливо “ и „ Повече не питай “ в дует с Тони Стораро. Наскоро изпълнителката показа две нови песни – „ Ако на следващия ден ме губиш “ и „ Нашето обич е “, които бързо набират скорост и сигурно ще бъдат измежду шлагерите на сезона.

4. Емилия


Емилия изпраща годината с два дуета с Ави Бенеди – „ Кой ще му каже “ и „ Балкания “, един фичъринг с Карлос и две сполучливи версии на гръцки песни („ Да бях от гадните “ и „ Без въпроси “), които и отреждат №4 в сегашния лист. За идната година изпълнителката е дала обещание да зарадва почитателите си с нов албум.

5. Фики


„ Беше любов “, „ Страх ме е “ с Цветелина Янева, „ Боже елементарни “ с Галена и „ Горе-долу “ с Преслава. Челната петица на най-хитовите реализатори за годината се оформя от Фики Стораро, който дава огромна поръчка за наградата „ артист на годината “.

6. Галин


Галин също съумя да се подреди измежду най-харесваните и хитови реализатори за годината. Песните му „ Все напред “, „ Между нас “ с Ани Хоанг и Кристиана, „ Все си ти “ с Валя, „ Само за минута “ с Камелия и „ С мене да вървиш “ с Джена съумяха да съберат милиони прегледи в музикалните платформи.

7. Андреа


Андреа продължава да изненадва почитателите си с нови и забавни планове. През 2014 година тя съумя да влезе измежду челните места в класациите с „ Пий едно от мене “ в дует с Джена, „ Най-добрата “ и „ Искам нещо от теб “.

8. Анелия


Наскоро Анелия реализира следващия си огромен концерт и издаде нов албум съдържащ шлагерите й през годината – „ Феноменална “ с Гъмзата, „ Твоя съм “, „ Ksafnika / Изведнъж “ с Giorgos Giasemis и „ Не мога да изгубвам “.

9. Азис


Известно време Азис бе излязъл от челните места в класациите, само че 2014 година несъмнено бе хитова за него. „ Пий цяла нощ “, „ Миконос “, „ Хей, момиче “, „ Колко сме пили “ с Тони Стораро и „ Каза ли го “ и „ Чуй ме “ с Мария му отреждат номер 9 след десетте най-хубави.

10. Цветелина Янева


Десетката приключва с Цветелина Янева, която и тази година сподели неповторим асортимент на песни. Изпълнителката даже съумя да влезе в ефира на малките екрани неизлъчващи поп-фолк, несъмнено с поп плановете си „ Още какъв брой нощи “ и „ Чакам теб “. Съвместната й ария с Фики – „ Страх ме е “, дебютира като №1 в класацията на Меломан.бг.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР