Краят на една година и началото на следващата винаги е

...
Краят на една година и началото на следващата винаги е
Коментари Харесай

Пригожин вдигна бунт, Шойгу се обзаведе - какво избрахте през юни 2023 г.


Краят на една година и началото на идната постоянно е необикновен интервал – тогава вършим равносметка на това, което сме претърпели, чули, видели и... прочели. Осъзнаването на наученото през последните 12 месеца, може да ни помогне да минем по-лесно през идващите – да не вършим същите неточности, да не слушаме същите подправени „ герои “, претендиращи за гласовете, мозъците и доверието ни, да разберем най-сетне кое е значимото за живота ни.

Клуб Z стартира една кратичка поредност – в нея вършим резюме на миналата година през призмата на вашите читателски желания. Показваме ви месец след месец кои бяха най-четените от вас материали – тъй като умният човек помни, а този, който има памет, прави по-малко неточности.

Трите най-четени изявления през юни 2023 година бяха:

Сумарно протестът на кремълския готвач Евгений Пригожин печели шампионата на вашия интерес през юни – на тази тематика сме имали десетки изявления и те всички са получили голям брой прочитания. А една от тях  е и вторият по четене материал в класацията ни. Четвъртата да вземем за пример е:

В същото време една друга вест е съумяла „ да се промъкне “ в Топ 3 – тя също е с главно настоящо лице марионетка на Путин – става дума за потресаващия кич в къщата до Рубльово-Успенское на съветския министър на защитата Сергей Шойгу.

И няколко по-разнообразни вести от стартат на лятната почивка през юни:

Утре четете: „ Милиони за родителите на Делян Добрев и ще ни бият с дърва и камъни - какво избрахте през юли 2023 година “
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР