Край София започва строежът на поредния жилищен комплекс. На 90

...
Край София започва строежът на поредния жилищен комплекс. На 90
Коментари Харесай

Започна строежът на жилищен комплекс за 60 млн. лв. в София

Край София стартира градежът на следващия жилищен комплекс. На 90 дка терен зад Ring Mall и IKEA ще изникнат 256 бр. двустайни, тристайни и четиристайни жилища и 33 еднофамилни къщи.

Проектът " Морени клуб резиденс ", в който сътрудници са " Планекс Инвест " и " Данаос Дивелопмънт ", ще коства 60 млн. лева Той ще бъде осъществен на два стадия, като първият ще бъде въведен в употреба след 28 месеца, а вторият - през 2025 година
 Снимка 502480
Източник:

Сградите в " Морени клуб резиденс " ще се разгръщат на застроена повърхност от 13 500 кв м, а общата разгъната повърхност ще бъде 40 000 кв. м. От сдружението показват, че постройките ще бъдат ниски и с огромни отстояния между тях. Озеленените площи ще бъдат 63 000 кв. м, като те ще включват и езеро, парк, детски зони, фитнеси навън и 2,5 км " алея на здравето ". Компанията-инвеститор ще построи и алеи и улици на останалата повърхност. Предвидени са и 348 подземни и 160 открити паркоместа. Планира се и засаждането на 500 едро размерни дървета и 2 000 шубраци и декоративни типове в прилежащия парк. Първите двадесет иглолистни растения бяха засадени още през днешния ден.

Проектът е позициониран в " среден-висок " клас, като аналогично е и ценовото позициониране, оповестиха от " Планекс ", която стои и зад " Сънденс резиденс " край бул. " България ".
 Снимка 502478
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР