Край на спекулациите за евентуална бременност сложи Мария. Попфолк иконата

...
Край на спекулациите за евентуална бременност сложи Мария. Попфолк иконата
Коментари Харесай

Мария за новата любов: Има много несъгласни и негативно настроени персони

 Край на спекулациите за възможна бременност постави Мария. Попфолк иконата призна пред, че на този стадий не желае да има повече деца.

След като обществено разгласи връзката си с Мирослав, Мария споделя, че се усеща доста добре дружно с обичания си. Двойката има общо три деца. Мария е майка на Марая, която напълно скоро ще стане на 13 година Момичето е плод на любовта й с първия й брачен партньор Димитър Андонов. Новият мъж на певицата има две деца.

" Да не се заричам, тъй като в никакъв случай нищо не е несъмнено, само че към този момент сме си добре по този начин. Децата са отпаднали като проекти и единственото, което ни свързва, е любовта ", разкрива певицата.

" Има доста несъгласни и отрицателно настроени персони. Всеки от нас се е осъществил в неговата специалност и това не е угодно на всеки. Пожелавам на всички, които им е неуместна цялата история, да са здрави ", добавя Мария.

Тя споделя, че Мирослав нееднократно й е потвърдил, че е същински мъж, и има вяра, че един ден ще носи неговата фамилия, въпреки да не разкрива каква е тя. Сватбата не е на дневен ред, тъкмо както и общо дете, само че пък Мария е подготвена да се врече във безконечна честност пред Бог.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР