Краткосрочните наеми бяха много търсени това лято, въпреки спорния пазар.

...
Краткосрочните наеми бяха много търсени това лято, въпреки спорния пазар.
Коментари Харесай

„Ако искате хотелско обслужване, отидете в хотел“

Краткосрочните наеми бяха доста търсени това лято, макар противоречивия пазар. Insider приказва с домакини на Airbnb парцели за това с какво държание на гостите се сблъскват най-вече. Те споделиха от своя опит дребни недоволства, молби в 2 часа сутринта и обири.

С наближаването на края на летните ваканции над 4 милиона домакини на Airbnb по света се отдръпват след най-натоварения си сезон в годината.

Въпреки че броят на домакините в Airbnb продължава да пораства, прекомерно взискателните посетители наподобява са последната капка за домакините, които обмислят да изоставен платформата в един пренаситен пазар за краткосрочни наеми.

Insider приказва с домакини от Англия, Уелс, Дубай и Съединени американски щати за най-досадните неща, които гостите вършат, като отсядат в техните парцели в Airbnb.

1. Не следват елементарни указания
Препоръчва се всички домакини да основат справочник за идващите посетители, с цел да дават отговор самодейно на всички въпроси, които може да зародят, и да подсигуряват, че уредите и другите функционалности в парцела...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР