Кратки дебати съпътстваха кандидатурите за членовете на ВСС от парламентарната

...
Кратки дебати съпътстваха кандидатурите за членовете на ВСС от парламентарната
Коментари Харесай

Цветанов за ВСС: Срещу никой няма дисциплинарно производство

Кратки диспути съпътстваха кандидатурите за членовете на Висш съдебен съвет от парламентарната квота. Срещу никой от тях няма формирано дисциплинарно произвеждане, изрази доволство за 18-те кандидати, установи водачът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. Всички имали над 15 години юридически стаж, добави той.
Крум Зарков от Българска социалистическа партия пък подсети на номинираните, че не съставляват във Висш съдебен съвет партията, която ги е издигнала.

" Няма никакво значение коя партия ви издигнала, вие на дължите на никого нищо, с изключение на на себе си, натърти соцдепутатът.

Недолоство изрече водачът на Воля Веселин Марешки, който откри недостатъци на двама от номинираните и откри " допинг " в процедурата. После преведе на естествен български, че приказва за подмолни сделки - партиите в Народно събрание се били разбрали още напролет за 4-3-2-2, без човек на Воля.

Междувременно стартира гласуването и кандидатката за съдийската квота Ангелинка Николова не бе определена за член на Висш съдебен съвет.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР