Кратерите по Рогошко шосе стават все повече и все по-големи.

...
Кратерите по Рогошко шосе стават все повече и все по-големи.
Коментари Харесай

Кратерите по Рогошко шосе още по-дълбоки, строителите искат да затворят изцяло пътя

Кратерите по Рогошко шосе стават от ден на ден и все по-големи. Въпреки  че пътната артерия се води в ремонт от 5 месеца, към момента действия по нея не се правят.  Читатели на TrafficNews алармираха, че шосето е още по-опасно, като към този момент никой не цялостни дупките, тъй като се чака да бъде ремонтирано. На места ямите стигат 15-20 см, което е сериозна причина за тежък пътен случай.
Прочетете още
В момента компанията реализатор „ ИСА – 2000 ” работи по правата, която води от Рогошко шосе към „ Дунпак ”, като скоро ще бъде приключена.

Оказа се обаче, че има спор сред компанията и Община Пловдив. Строителите желаят да затворят напълно пътя за придвижване. Зам.-кметът по строителството Пламен Райчев съобщи, че е отказал този вид на „ ИСА – 2000 ”.

„ Поисках нова краткотрайна организация, като бъде обезпечено придвижване по шосето и в двете направления. В момента са затворено Брезовско шосе,  отчасти и Голямоконарско шосе, в случай че затворим и Рогошко,  то проблемите с трафика ще станат още по-големи ”, сподели Райчев.

 Реконструкцията на шосето  коства 15 млн. лв., като 3,5 млн. лв. са обезпечени за тази година.  Дейностите  включват повреждане на остаряла пътна и тротоарна настилки и създаване на пътна.



 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР