Краставиците са любима наша храна за отслабване. Ниското количество калории

...
Краставиците са любима наша храна за отслабване. Ниското количество калории
Коментари Харесай

С тази 3-дневна диета с краставици ще се стопите

Краставиците са обичана наша храна за намаляване. Ниското количество калории и високото наличие на вода трансформират краставиците с основна съставна част на доста диети. Днес ви предлагаме 3-дневна диета с краставици, която пречиства организма и ще ви помогне да се отървете от досадните 2 кг., които все не можете да свалите.
Краставиците съдържат 95% вода и 5% диетични фибри. Влияят добре на храносмилането , по тази причина не се колебайте да ги включите в менюто си, в случай че имате неточен корем.
Едно от главните преимущества на краставиците е, че оказват помощ за салдото на вода и сол в организма и по този начин елементарно могат да въздействат на тежестта ви в дребни граници. Ако хапнете 1-2 краставици, ще усещате насищане на апетита против алегорично количество калории.
Някои изследвания придават още по-голямо значение на краставиците, като настояват, че зеленият зарзават може да въздейства на метаболизма .
Сред преимуществата на краставиците е, че управляват кръвното налягане и равнищата на неприятния холестерол в кръвта. Причината: соковете им са богати на минералите калий и магнезий.
В случай, че не си падате по краставиците, пробвайте да ги минете през сокоизстисквачка. Сокът от краставица оказва помощ на диабетиците. Хормоните, които се съдържат в краставиците оказват помощ на панкреаса, органът, който създава инсулин в тялото.
3-дневна диета с краставициНе се колебайте да включите краставиците във всяка детокс диета. Смята се, че повлияват добре на пациенти с камъни и песъчинки в бъбреците. Освен това в композиция с други детокс храни ще оказват помощ на тялото ви да се отърве от токсините и бързо-бързо да ги изхвърли с урината.

Закуска: 1 препечена филийка пълнозърнест самун с малко извара, кафе или чай (без мляко, захар или подсладители)
10 ч.: 3 краставици с малко пресни зелени подправки и зехтин
 Никога не яжте тези здравословни храни Никога не яжте тези " здравословни храни "
Изборът и разнообразието от храни са огромни през днешния ден, само че с това идва и объркването измежду потребителите. Представяме ви храни, за които нутр...
Обяд: 1 твърдо сварено яйце, 1 филийка ръжен самун или 150 гр. пуешко месо с ръжен самун
16 ч.: 3 краставици с пресни подправки и зехтин
Вечеря: 1 ябълка или 1 круша и 1 кг. Краставици
Диетата се съблюдава межди 1 и 3 дни, само че не повече.
Причината: Организмът ви не може да си набави пълноценно нужните му витамини и минерали.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР