Красотата не е просто природна даденост, тя е...всичко! Забелязали ли

...
Красотата не е просто природна даденост, тя е...всичко! Забелязали ли
Коментари Харесай

4 трика да бъдете спираща дъха красавица

Красотата не е просто естествена даденост, тя е...всичко! Забелязали ли сте, че даже доста дами, които са възприети за огромни хубавици, даже нямат съвършените черти на лицето, гъста коса или съвършени зъби. И знаете ли за какво? Е, несъмнено, преди всичко е обаянието, което една дама излъчва, самочувствието ѝ, походката, методът по който се облича, само че има и 4 доста лесни трикчета, които могат да създадат безусловно всяка жена неотразима. Нека забележим кои са те:

Здрава кожа

Мили девойки, кожата играе доста, доста значима, даже основополагаща роля, когато приказваме за външна хубост. Ако имате гладка, чиста и здрава кожа, то вие несъмнено сте с едни гърди напред. Ето за какво е наложително да полагате старателни грижи и както обичат да споделят инфлуенсърите да си имате своята "бюти рутина ". А още по-задължително е, когато се приберете вечер, да премахнете грима от лицето си, да го измиете с най-подходящите за вашия вид кожа артикули и да подхраните кожата си с крем. Не забравяйте да залагате на пилинга един път седмично, както и на маските. Красивата кожа е приоритет номер едно за всички хубавици!

 жена

Красива усмивка

Нали знаете кой е най-красивият аксесоар на дамата? Да, усмивката! Усмихнете ли се чаровно, никой мъж няма да може да ви устои. И въпреки да ви звучи като факсимиле, това си е самата истина. Затова се грижете за зъбите си и не се съмнявайте, че искрящо бялата ви усмивка няма да остане незабелязана. И с изключение на да измивате зъбите си усърдно, най-малко два пъти на ден, ви съветваме да употребявате избелваща паста. А има и един бабин "хак " - сода! Не се смейте, а просто пробвайте няколко пъти да разтъркате сода по зъбите си, откакто сте завършили с пастата и ще видите защо приказваме.

Гримът

Така. Четете тези редове деликатно, в случай че би трябвало даже повторете, тъй като доста дами позволяват неточности по тази точка. На първо място би трябвало да запомните, че огромните количества грим може да ви карат да се чувствате като холивудска звезда на аления килим, само че истината е, че по-скоро плашите хората към себе си. Ако залагате на декор дьо загар, то поставете база, която да спомогне кожата ви да наподобява по-гладка и по-късно нанесете тъничък пласт декор дьо загар. В противоположен случай ще наподобява като маска. Фон дьо тенът е отлично средство, в случай че имате кръгове под очите или петна по кожата на лицето. Но в случай че не страдате от сходен проблем, вярвайте, нямате потребност от декор дьо загар. Колкото по-естествено изглеждате, толкоз по-добре. Нататък - подчертайте веждите си, само че изберете деликатно цвета на молива, с цел да наподобява оптимално добре и да се приближава до естествения им цвят. След това наблегнете на хубава серпантина, с която да извиете миглите си и да им придадете размер. Не забравяйте - спиралата е най-хубавият ви другар, тъй като отваря очите и тотално трансформира визията ви...към доста по-добро. И най-после завършете с алено червило или емайл за устни в по-нежен цвят. И бонус съвет: постоянно поддържайте устните си в хидратирани. В случай, че изсъхват по-лесно, грижете за тях с еликсир. Няма нищо по-отблъскващо от напукани устни, по тази причина грижете се за тях.

 жена

Косата

Няма какво да се лъжем, всяко момиче си мечтае за красива, гъста грива, само че малко могат да се похвалят с естествено хубави коси. И макар че косата е въпрос на прекрасен ген, грижите за нея би трябвало да бъдат на равнище. И даже да не обичате да се подстригвате постоянно, просто подхранвайте косата си с верните артикули, за които е най-добре да се посъветвате с експерт. Не използвайте сешоари постоянно, а също и преси, или маши, които могат да изгорят и накъсат косата ви. Но като цяло, тук правилото е - постоянно бъдете с чиста коса! И в дните, в които не ѝ върви, разполагате с голям подбор от прически - на кок, на конска опашка, на две опашки, плитки, рибена кост...просто експериментирайте, само че в никакъв случай не оставяйте прическата си неглиже.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР