Красивото момиче събра овациите на публиката и на журито, но

...
Красивото момиче събра овациите на публиката и на журито, но
Коментари Харесай

В България Схемата Мина, Но От Чужбина Посякоха Мечтите На Мис България Тамара Георгиева! Вижте Снимки, Получи Обаждане И Край!

Красивото момиче събра овациите на публиката и на журито, само че не стана Мис България. Според клюката повода е, че състезанието бе злепоставен и нагласен. Затова в централата на столицата на Англия не утвърждават, че името на фаворитката се свързва със кавги

Поради тази причина те поискали за Мис Свят да бъде изпратена на състезанието хубавицата от Бургас, която е втората подгласничка на състезанието. Затова от Лондон попитали дали Йовита може да бъде изпратена, а Мис България 2017 Тамара Георгиева да бъде изпратена за друга демонстрация.

Припомняме, че още с избора на Тамара се завъртя величествен скандал. Мнозина не я одобряваха поради огромния й нос, други тъй като не е задоволително фотогенична. Почти всички членове на съдийското тяло отхвърлиха да са дали своя глас за нея, написа разкрития.ком.

Прокрадна се слуха, че бъдещата свекърва на Тамара броила много тлъста сума, с цел да грабне тя короната. Нещата стигнаха до такава степен, че изборът на миската бе даден на прокурор.

Ето какво е мнението на уредника на състезанието „ Мис Свят ” за България Страхил Гановски за желанието на Лондон към втората подгласничка. Предаваме ви го без изменение:

„ Някой нещо се е объркал в международната централа. Да, от там ми се обадиха и питаха за абсурда. Аз им обясних обаче, че Тамара по този начин и по този начин не може да отиде на Мис Свят, тъй като на Мис България не се избират участнички за нито един международен конкурс.

Ние вършим обособена конкуренция, на която се избират представителки за Мис Свят и Мис Вселена. А за Йовита съм склонен, че е доста красива и би ни показала с триумф на Мис Свят. Бих й дал и без конкурс правото да взе участие там, само че не знам какви са договорите й с Мис Българя и дали тя би се съгласила “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР