Красиво коте си търси спешно дом. Ето какво сподели ветеринарната лекарка

...
Красиво коте си търси спешно дом.
Ето какво сподели ветеринарната лекарка
Коментари Харесай

Ветеринар от София отказа да евтанизира коте със специални потребности, търсят му дом

Красиво коте си търси незабавно дом.

Ето какво показа ветеринарната лекарка Катрин Ивайлова от “Ветеринарен кабинет Ника Вет ” във фейсбук.

“Здравейте, аз съм ветеринарен доктор и през вчерашния ден,при мен пристигна жена,която искаше да евтаназира котката си, тъй като мъжът ѝ тази нощ е умрял и тя не можела да се грижи за него! Котето е претърпяло случай преди време, било е ухапано от куче, най-малко по този начин споделя тя и в този момент е с парализирани задни крачета.

Но котето е прелестно,на 4 година мъжко,с изключение на това е в съвършено здраве, може да се движи напълно добре на предните крайници и също по този начин добре си оказва помощ с задните.

Аз твърдо отхвърлих евтаназия,както и моите сътрудници,защото то не е за евтаназия и може да живее и да бъде прелестен любим.Жената си потегли, очевидно в търсене на друго място,където да го евтаназират, само че аз не можах да позволи това догоних я и ѝ споделих да ми даде котето.

В последна сметка го взех. Пуснах му троен тест за инфекциозни болести и е негативен. Обезпаразитих го вътрешно и външно, беше цялостен с бълхи. Прибрах си го у дома, доста е уплашен, само че бях щастлива че съм избавила,тази душичка и съм решена да му намеря стопани,които ще го обичат както заслужава!

Вкъщи съм с хамелеон, куче и котка,много се хъскат с котката ми в този момент съм ги отделила в разнообразни стаи, само че ситуацията е ужасно,при засичане от страна на моята котка.

Търсят се хора,които ще обичат и ще се грижат за тази душица, аз до тогава няма да го оставя!
Със сигурност, ще бъда деликатна с избора на собственик!
Благодаря ви, Разпространявайте ! ”

Всеки, който има предпочитание да помогне може да се свърже с лекарката посредством нейния фейсбук профил ТУК

Споделете с вашите другари!

Източник: mozache.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР