Красивият обичай Коледуване бе пресъздаден тази вечер в риалитито „Фермата“.

...
Красивият обичай Коледуване бе пресъздаден тази вечер в риалитито „Фермата“.
Коментари Харесай

Яни от „Фермата” - бъдещ премиер на България

Красивият бит Коледуване бе пресъздаден довечера в риалитито „ Фермата “. Сплотени и разчувствани след празненството коледарите подхванаха още веднъж тематиката за живота, водени от Станислав, който задаваше значими въпроси на Яни: „ Яни, ти по какъв начин я виждаш твоята задача? Къде си решил да се установяваш? Замислял ли си се, нали споделят, че всеки човек е на тоя свят с някакво предопределение?”. Ергенът от Козлец даде много неочакван отговор.

Според него призванието му, фантазията му и това, поради което е на този свят, е с цел да промени България, да подкрепи развиването и смяната на страната ни. Най-голямото предпочитание на Яни се оказа, че е да влезе в политиката. „ Аз мисля да ставам министър-председател”, въодушевен показа бъдещият министър председател.

Явно проектите отсега нататък на земеделеца от Козлец са извънредно съществени, дори той откри и първия си гласоподавател в лицето на Станислав, който го офертира: „ Само да ми дадеш на мен пари за кебапчета и кюфтета, аз ще ги оправя, ще подтикна всички да гласоподават за теб”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР