Красивите лехи с цветя радват малки и големи из градове

...
Красивите лехи с цветя радват малки и големи из градове
Коментари Харесай

Какво е това безобразие? Дами възмутиха с тази постъпка СНИМКИ

Красивите лехи с цветя радват дребни и огромни из градове и села. Зад разцъфналите китки обаче стоят големи старания, средства, а и вложено време. Нерядко цветята в обществени площи стават обект и на нездравословен интерес. Подобна е и идната преживелица, за която споделя млада жена в мрежата.

Тя твърди, че две дами изкоренили цветя от алея в Морската градина на Варна. Вероника С. съпровожда сигнала си и със фотоси,  на които се вижда и обстановката. Една от варненките къса от цветята, а в чантата на нейната другарка е цялостно с китки, които съмнително наподобяват на тези в лехата.
" Какво е това безсрамие? Как може да има толкоз нагли, невъзпитани дами и то на възраст? Да изкореняват цветята в Морската ни градина... Възмутена съм! ", написа Вероника С.

 Жената споделя за случая във Фейсбук, където жителите са изумени от следващия случай, в който на цветята в парка бива посегнато. Хората смятат, че дамите сигурно имат опрощение за дейностите си. Те допускат и че цветята са взети, с цел да бъдат засяти някъде другаде. Не липсват и варненци, които смятат, че сходна постъпка дава доста неприятен образец на по-младите.Потребителите на мрежата са единудишни - те считат, че сходни прояви ще престанат, в случай че има наказания.Вижте някои от мненията, предизвикани от случката:  " Обикновенно слушам от такива - Ти знаеш ли аз какъв брой трудов стаж имам? Никой не споделя какъв брой съм работил и пазил. Така са научени наготово, написа Антон К.  " Сега ще ги засадят пред някой блок или на село ", допуска Виолета Ц.   " За у дома ли си берете да си засаждате, госпожи? Засрамете се! Младите Ви били казусът на обществото. Каквото забележим, това повтаряме! ", обръща се към дамите Паолина П.
  " Докато не бъдат санкционирани, няма да престанат ", счита Ицо Х.
  " Пропуснали са да си наберат и от жълтите ", иронизира Цветослав Т.
Още при започване на сезона жители посегнаха на цветята в Морската градина. Тогава мъж си набра от посадените лалета и бе сниман от свои съграждани, до момента в който късаше красивите цветя. С идентична вина се прояви и жена в Пазарджик. Дамата бе видяна на улица в града, където късала засадените цвета. Не липсваха сходни образци и от столицата.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР