Красивите гърди са обект на възхищение както от страна на

...
Красивите гърди са обект на възхищение както от страна на
Коментари Харесай

Не правете това! Лоши навици, заради които гърдите увисват

Красивите гърди са обект на удивление както от страна на мъжете, по този начин и от страна на дамите. Дори и най-красивият бюст обаче може да загуби тонус и за момент да одобри форма като ушите на дакел.

Един от водещите в международен мащаб онколог-мамолог реши да изясни на представителките на нежния пол кои са 5-те навика, които могат да ускорят този развой.

Разбира се, той акцентира, че при някои дами този развой е необратим, изключително, в случай че имат голям бюст още от ранна възраст. Тогава единственото им избавление е пластичната хирургия. Но за всички останали има избавление.

Ето какво не би трябвало да вършиме:

 

Навикът да спите по стомах

Тази поза на сън е съдбовна за формата на гърдите. Матракът ги притиска за дълго време и това отслабва връзките им. Спането на една страна също не е изключително потребно. Най-добре е да спите по тил.

 

Тренировки без сутиен

Активните тренировки, съпроводени от скачане и трептения на тялото, водят до това, че колагеновите нишки в организма се разтягат и, в случай че гърдите не са поддържани от качествено долни дрехи, резултатът може да е съдбовен. Препоръчително е да вършиме лицеви опори и да плувате. Последните проучвания демонстрират, че носенето на сутиен също може да отслаби поддържащите мускули на гърдите. Лекарите предлагат, когато просто ходите в спокойна конюнктура, да не носите сутиен.

 

Тен без облекла

Ултравиолетовите лъчи водят до преждевременни бръчки и могат да доведат до рак, в случай че не защитавате кожата си. Слънцето унищожава колагеновите и еластинови нишки на гърдата и усилва риска от пигментация по кожата. Когато ходите на плаж, е добре даже и под банския да слагате фактор 50+.

 

Тежка диета и фрапантно намаляване

Основата на женската гърда е жлезистата тъкан. При внезапна загуба на тегло тя става празни и надлежно губи формата си и увисва. Най-досадното е, че когато отслабвате, гърдите отслабват първи.  За да се понижи негативният резултат, най-добре да намаляване последователно и интензивно да се занимавате с физически извършения.

 

Пушене

Пушенето въздейства отрицателно освен на гърдите ви, само че и върху цялото тяло. При дамите, които пушат, кръвообръщението се утежнява, кожата става по-тънка и наподобява на пергамент. Гърдите губят тонуса си и вследствие на това увисват.

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР