Красивата приятелка на дизайнера Филип Плейн определено умее провокацията. Сексапилната

...
Красивата приятелка на дизайнера Филип Плейн определено умее провокацията. Сексапилната
Коментари Харесай

Провокативната поза, която зае приятелката на Филип Плейн: Лучия показа как се прави горещ кадър

Красивата другарка на дизайнера Филип Плейн несъмнено умее провокацията. Сексапилната Лучия е огромна фенка на латексовите облекла, а от Instagram страницата ѝ проличава, че постоянно залага точно на дреги от сходни материали. Доста звезди се обличат по този метод за сцена или специфична фотосесия, само че постоянно са споделяли, че този вид облекло не е най-хубавото решение, в случай че излизате на вечеря.

Виж още: И това се случи: Мацка се ожени за себе си, след това си изиска бракоразвод - влюбила се в различен! 

Е, за Лучия това не е проблем, тъй като тя може да си разреши да е секси и провокативна непрекъснато. Ако и вашата половинка е Филип Плейн, то сигурно ще държите да се съвършени постоянно и когато и да е. Красавицата показа неотдавна нова фотография, с която провокира почитателите си, които пощуряха за следващ път.

На фотото Лучия е заложила на черен и много бляскав шлифер, чизми на високи и тънки токчета, а под връхната не се вижда нищо, само че сме сигурни, че има някое секси долни дрехи, с която да изненада гаджето си Филип. 

Виж още: Специални думи за специфична жена: Ники Михайлов към Николета за ЧРД! Тя - на първокласна ваканция 

Това облекло не е сигурно уместно за софийските улици, тъй като евентуално ще ви помислят за... е, специфична дама, по този начин да кажем, само че да не я мислим Лучия. Красавицата си е удедила живота, а от известно време има удоволствието да живее в голям дворец, който Плейн купил за 280 хиляди, дорала и се простира на 14 декара в Лос Анджелис. 

Изображение: https://www.instagram.com/xluciabartoli/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР